Keskustelut Tekniikka Puhelin metässä

Esillä 10 vastausta, 61 - 70 (kaikkiaan 90)
 • Puhelin metässä

  Merkitty: 

  Mitäs puhe vehkeitä metsätyö henkilöt nyt käyttää? Huawei laitteita Kiinan kommunistisen puolueen vakoilijoita Trumpin sanoin?

  Tosin itselle tulossa osaa kirjoitta oikein ’sri lankasta’ no jotain sinne päin, siis Phone joka osaa sukeltaa, kestää iskut, virta riittää…….

 • arto arto

  Mulla Sonyn kallein malli. Edellin kesti 3v hyvin on kestänyt vettä lunta ja pakkasta. Aplen luuri varapuhelimena. Ostin sen sitten työ kartat kulkee Android versio puhelimissa.

  Tolopainen

  En usko, että siitä on mitään etua metsässä, vaikka olisi uusin lippulaivamalli. Puhelimien kehitys on loppunut jo vuosia sitten. Malleja uusitaan, jotta voidaan rahastaa mainosten uhreja.

  arto arto

  Se etu että ainut vesitiivis malli. Kyseiletä merkiltä.

  Per Ä Reikäs

  Pärren uusi puhelin tässä esittelyssä

  https://my-techspace.com/oukitel-wp10-specifications/

  Ja metsään meen kokeileen kolhuja ja uiottoa 5G verkkoa tosin vie oo 😉

  arto arto

  Työkaverilla kesti viikon kyseinen kapula. Eli onnea.

  isaskar keturi

  Mitä vanhempi sen parempi. Vanhoilla peruspuhelimilla kuuluvuus paras, akku kestää ja vesitiiveys on humpuukia, kun ei ole mitään hajoavaa. Vuosikausia on metsätöissä taskussa pyörinyt Nokia 1610 ja toimii kuin vanhan aikainen junan vessa. Akku kestää viikon, jollei alvariinsa apua tartte. Kuuluvuus on rajanpinnassa erinomainen, kun samaan aikaan älypuhelin ei edes tajua missä on? Ei vie tilaa ja kun on kerännyt koko suvulta kaikista vanhoista vastaavista puhelimista samanlaiset akut, niin akkuja voi olla vasullinen mukana autossa.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Vara-akkuihin verrattuna vaivattomampi pitää mukana ns. varavirtalähde jos on tärkeää vaikka turvallisuuden kannalta pitää puhelin auki. Ja tietenkin autolaturi.

  Metsänmies

  Tämän päivän metsurit tekevät puhelimella työmaapäivityksiä ja suunnistavat palstalle karttaohjelmalla. Älypuhelin on siis välttämätön. Pakkasella tahtoo virta kulua nopeasti, vaikka pitäisi puhelinta sisätaskussa.

  isaskar keturi

  AJ, vanhaan puhelimeen akun vaihto kestää 10 sekunttia (kansi auki, akku pois, uusi tilalle, kansi kiinni) – selvästi kaikkia mainitsemiasi nopeampi tapa saada puhelin taas käyttökuntoon.

  Jätkä

  Isaskar. Kyllä varavirtalähde on nopein. Kun on sen muutaman kerran asentanut paikoilleen, niin veikkaanpa, että liittimen lykkääminen puhelimen kylkeen kestää pahimmillaan sekunnin. Tuskin puhelin huomaa, että virtaa tulikin yht`äkkiä rutkasti lisää.

Esillä 10 vastausta, 61 - 70 (kaikkiaan 90)