Keskustelut Tekniikka Puhelin metässä

Esillä 10 vastausta, 71 - 80 (kaikkiaan 90)
 • Puhelin metässä

  Merkitty: 

  Mitäs puhe vehkeitä metsätyö henkilöt nyt käyttää? Huawei laitteita Kiinan kommunistisen puolueen vakoilijoita Trumpin sanoin?

  Tosin itselle tulossa osaa kirjoitta oikein ’sri lankasta’ no jotain sinne päin, siis Phone joka osaa sukeltaa, kestää iskut, virta riittää…….

 • jees h-valta

  Onko jätkäkin saanut suomea ymmärtävän puhelinlaitteen välillä? Sitä ”siansaksaa” on tässä jo riittämiin nähtykkin.

  isaskar keturi

  Eipä ole tuosta vanhasta kapulasta kertaakaan metsässä (vuosien kokemus) virta kesken loppunut, kun satunnaisessa käytössä kestää lataamatta viikon ja ylikin. Kyllä on omaa hölmöyttä, jos lähtee tyhjällä kännykällä metsään. Tekstari lähtee vielä, kun puhelin ei enää toimikaan. Itselle tuo on vain turvavälineenä metsässä mukana.

  Joo, en ole rutinoitunut varavirtalähteen käyttäjä. Kun olen sen joskus kaivanut esiin, niin on ollut niin kauan käyttämättä, että tyhjää näyttää tai johtoa ei taas löydy. Ei tahdo muistaa pitää sitä käyttökunnossa, kun harvoin tarttee.

  Tolopainen

  Jos joku tuo hintalaatusuhteeltaan paremman puhelimen kuin Honor 9x, ostan heti. Metsässä pidän mukana myös alykelloa, joka näyttää kulutetut kalorit ja syketason sekä palautumisajan. Kahta päivää peräkkäin ei voi metsätöitä enää tehdä, palautumisaika ei riitä, ja kelloa on uskominen.

  Lisäksi tuolla laitteella löytää metsään hukatun puhelimen.

  Jätkä

  Jeessi:”Onko jätkäkin saanut suomea ymmärtävän puhelinlaitteen välillä? Sitä ”siansaksaa” on tässä jo riittämiin nähtykkin.”

  -Koskahan tuo Jees-sonni alkaa tuottaa muutakin kuin paskaa?

  Metsuri motokuski

  Totta. Lähtökohdat yrityselämmässä menestymiselle on haasteelliset. 🙂

  Tolopainen

  Yrittäjillä on yleensä huono räkninkipää, siitä on apua.

  arto arto

  Eipä ole sony hyytynyt metsässä kertakaan. Kartta sovellus pyörii päällä päivän. Somea vilkuillaan tauolla. Älyluuri kätevä. Kerran soitettu 112 soveluksella ( ilmoitettu metsäpalosta)  Itse en tiennyt paikkaa. Oli kaukana joenvarressa metsäpalo. Palokunta mönkijällä tuli paikalle. Pumppu jokeen ja sammuttivat. Ei tarvinnut itse selitellä paikkaa. paikantivat minut.

  torppari

  Cat perus iskun ja märän kestävä. Piitkä akun kesto ja hyvä kuuluvuus.

  Soveltuu puheluihin ja viestilöehin.  Mut tietysti tosi jätkä tarvii välistä päevän surhvaella seksi palstoella.  Siihe oltava se lämiskä ”puhelin”

  oksapuu

  Jahas sehän on taas puhelimet halpaa kuin saippua…

  Sinkkupäivä meni jo mutta musta perjantai rulettaa. Kannattaa ostaa puhelimet silloin kuin laadukas rauta on halpaa 🙂 …

  Kyllä se älyluurin akku päivän kestää ja pakastepussi on halpa vesieriste…

   

  MIISU4F MIISU4F

  Oletteko huomanneet: Minigrip on nykyään Amergrip? En alkuun huomannut muutosta, ostinpahan vaan ulkoasun perusteella, mutta kun pussukan saumat ei kestä juuri viikkoa pidempään. Huomasin, että nehän on ainakin vuoden verran olleet sokeriruo’osta valmistettuja ja nimi muuttunut hieman. Joka sinänsä ok, joskus pussukka tippuu metsään- maatuu aikanaan.

  Nykyään kun otan uuden *minigrip*pussin käyttöön, teippaan kolme saumaa teipillä, kestää siten saumat. Talouspaperi mukana pussissa puhelimen pehmukkeena ja imemässä kosteutta. Suljinnauha ei kestä kovin pitkään mutta muutoin ok.

  Uutta luuria en metsästä, kohta vaihtuu taas työpuhelimet, niin lunastan Cattini itselleni.

Esillä 10 vastausta, 71 - 80 (kaikkiaan 90)