Keskustelut Puukauppa Puukauppa ennen lainhuutoa ja lohkomista

Esillä 2 vastausta, 31 - 32 (kaikkiaan 32)
 • Puukauppa ennen lainhuutoa ja lohkomista

  Hei,

  Tuli ostettua palsta.

  Voiko puukaupan tehdä jo lainhuutoa ja lohkomista odotellessa vai pitääkö nuo asiat olla loppuun saakka hoidettuna? Kauppahinta on maksettu ja määräalan omistus sillä perusteella siirtynyt.

  Palstan rajat ja palstalle kulku ovat hyvin selkeitä, tieoikeus ei tuota ongelmaa lohkomisessa.

  M83

 • Pete

  Ollikolli, kritiikkisi on varmaan ihan aiheellista, mutta täytyy silti kysyä paljonko olet metsään.fi:stä maksanut? Ja ilmeisesti sait asiasi kuitenikin hoidettua?  No näinhän ne vaan meidän kuluttajien odotukset kehittyvät. Kun tottuu, että homma toimii kuin ajatus joissain toisissa (”ilmaisissa”) palveluissa, niin odotukset nousee kaikkien uusienkin palveluiden osalta. Olen aika vakuuttunut, että metsään.fi:kin kehittyy aikaa myöten koko ajan paremmaksi. En keksi yhtään syytä miksi ei kehittyisi paitsi ehkä poliittisten voimasuhteiden muutos. Tuskin kuitenkaan sekään.

  ollikolli

  @Pete, kuten totesin metsaan.fi ajatus aivan loistava, mutta toteutus amatoorimainen. Palvelun ilmasuudesta voidaan olla montaa mielta, viimekadessa kuitenkin me veronmaksajat sen maksamme. Silti palvelun olisi voinut toteuttaa paremmin, ilman naita kammellyksia. Odotan edelleen metsavarapaivitysta ostamalleni tilalle,  datahan on jo olemassa…

  Lainhudon hakemisenkin olisi voinut integroida palveluun, onhan naita parannusehdotuksia vaikka kuinka paljon

   

Esillä 2 vastausta, 31 - 32 (kaikkiaan 32)