Keskustelut Puukauppa Puun hinta nyt

 • Tämä aihe sisältää 237 vastausta, 48 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 3 viikkoa, sitten PanuPanu toimesta.
Esillä 10 vastausta, 101 - 110 (kaikkiaan 237)
 • Puun hinta nyt

  Minkälaisia aloja tai kokoisia aloja pitää kellistää että 80eur rikkuu? Täälä varmaan on kokemusta riittävästi tämänkin vuoden, kevään, kesän osalta.

 • Panu Panu

  Harvennuskuitu näyttää vakiintuneen 20€:oon, vai onko nähty irtiottoja tästä?

  Nuakka

  Heikko on kysyntä energiapuusta Kuopiosa. Ei mitään vastausta kun tarjosin erää Kuopion Energia/Finharvest yhteisyritykselle. Parilta muulta tarjous säälittävän/naurettavan väliltä.  Katsotaan miten Kuutio toimii, ei aiempaa kokemusta.

  Metät kunnossa!

  Panulle. Ei ole. Tasan 20 € (noin kuukauden vanha kauppa, kokonaisuutena 600 m3 kauppa).

  Visakallo Visakallo

  Täällä Päijät-Hämeessä kuitu/energiapuun hinnat menevät nyt joka viikko uusiksi. Reilu kolmasosa on tullut jo hintaa lisää siitä mistä nousuun lähdettiin.

  pihkatappi pihkatappi

  Dollarin arvo noussut 20% vuodessa. Pitäs varmaan laivata raakapuuta Atlantin yli, kun täällä kartelli päättää hinnat. Tai ehkä lankkua Usaan ja haketta eniten tarjoavalle.

  nuori isäntä

  Painajariskin noustessajouduin tarjouksia pyytämään. Miellään olisi muuten kuitupuun hinnannousua vielä odotellut.

  Kut 82€ ilman lisiä

  Mät 76€ ilman lisiä

  Kuitupuun hinnan kehitys, kuin kuolleen miehen sydänkäyrä…

  Hakkuutähteet ja jopa kannot pitkästä aikaa kiinnostivat ostajia

  Tolopainen

  Suosittelen ostamaan gummiteollisuuden osakkeita, niillä on ennenkin rahaa tehty. Puunmyynnit voi unohtaa Ukrainan jälkeenrakentamiseen asti, sitten alkaa veret seisauttava talousnousu.

  Hämis

  Tervasaaressa v.koskissa kaikki pihat täynnä kantoa ja vanhaa kuitupuuta. Kattilat odottaa ahneina. Olisiko ollut vanhaa tukkitavaraakin.

  Tolopainen

  Tukkipuusta saa parhaan tuoton polttamalla kattilassa ja tekemällä sähköä, kun se maksaa talvella euron/kWh. Teollisuus ei missään tapauksessa osta niin kallista sähköä, se myy sitä.

  Mti-98

  Nuoren isännän tarjous vaikutti hyvin samallaiselta kuin itselläni. Tekijää ei vaikea arvata 🙂 Tosin mäntytukista sain 79,-. Vaikea on tulevaisuutta ennustaa. Niinkuin Visakallo totesi niin Päijät-Hämeessä ainakin energiapuu hyvässä nosteessa. Pitkälti Mhy:n ansiosta myös koivutukkiin tullut huomattava hinnan nousu. Valistunut arvaus puun hintakehityksestä: Energiapuun, kuidun ja koivutukin hinnat tulevat nousemaan vielä syksyn mittaan. Pihkatukit ei nouse muttei mitään hinnan romahdustakaan ole luvassa.

Esillä 10 vastausta, 101 - 110 (kaikkiaan 237)