Keskustelut Luonto Puun polttaminen

Esillä 10 vastausta, 111 - 120 (kaikkiaan 132)
 • Puun polttaminen

  Metsälehden 28.2.2020 jutussa todetaan puun polttamisen olevan suuri ilman saastuttaja. Helsinki järjestää kilpailun lämmön tuottamiseksi muulla kuin biomassalla. Vuosaaren voimalaitoksen raaka-aineesta osa tuodaan Suomen ulkopuolelta. Helsinkiläiset eivät halua olla tuhoamassa Suomen hiilinieluja ja raiskaamassa metsiä.   Tämän palstan keskustelijoille, puun polttamisen ihailijoille taitaa tulla surkea tulevaisuus.

 • Metsänmies

  mulle:”Jätkä saanee kyllä tukia ja toivottavasti myös koronan,jotta loppuu uuden sukupolven aivan älytön jorina.” Nyt mulle on ruvennut tuhmaksi. Tukkapöllyä sietäisi antaa. Antaa Jätkän jorista vapaasti, siinä kuin toistenkin. Onhan hänen teksti joskus karkeaa, mutta mitäs väliä sillä on.Itse suosittelisin Jätkälle ja muillekin mieluummin Coronaa, jota saa Alkosta

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Suomalainen yritys aikoo valjastaa rakennukset tuottamaan edullisia päästöttömiä polttoaineita – samalla syntyy hyvää sisäilmaa

  yle.fi/uutiset/tuoreimmat

  Tuossa jutussa puhutaan hiilidioksidin kaappaamisesta ilmanvaihtokoneesta, mutta varmaan sitä voisi napata puuta polttavan tulisijan tai voimalan piipustakin.

  Jätkä

  Tuollaiset Mullit ja Peräaukot eivät tajua edes tosikarkeaa ilmaisua, mutta niin sekavaa on heidän antinsa, että siihen ainoa tosioikea vastaus löytyisi vain ”makkarahalolla” hutkimalla.

  Kun elämäntehtäväkseen terrorisoinnin valinneet vähä-älyiset ovat valkanneet sylkykupikseen, niin pitää vain seurata, milloin Peräaukko on tyhjentänyt Mulle kaiken tuotoksensa.

  jees h-valta

  Nyt ehdottomasti Jätkän analyysi kohdallaan. Onhan tuo ala-arvoista sekavaa sepustusta ollut molemmilta. En käsitä miksi vaivautua jos ei mitään sanottavaa metsäalan keskusteluun.

  mulle

  Hevosvero 75000x 100€,eiku tuosta suositusta turhakkeesta heti laittaa 1000€/vuosi,seisontaankaan sitä sovi laittaa,sama haitta kuitenkin ja se haitat maksakoon,jollon varaa pitää,pakostahan ole kyse,vai kuljetko hevosellasi oikeisiin töihin,kilometri korvauksina saat heiniä.

  Co2 päästöt mitataan elopainon mukaan

  Jätkä

  Nuo uudet häiriköt ylittävät kirkkaasti tähänastiset kantahörhöt. Tollo ja Jeessi alkavat vaikuttaa lähes terveiltä, kun heitä aletaan vertailemaan. Mettämiäs on samaa sarjaa noiden Mullen ja Peräaukon kanssa.

  Metsänmies

  Älähän Jätkä hermostu.

  Sana on vapaa, vaikka välillä onkin tulkintavaikeuksia. Olethan itsekin aika usein sortunut ylilyönteihin. Muistan, kun aikoinaan epäilit minunkin sikiövaiheen kehitystä, enkä ole ainut. Ensin olin tuosta epäilystä hieman loukkaantunut,mutta jos se kiinnosti sinua, asia oli aiheellinen. Muistaakseni sait vastauksenkin. Olen kuitenkin kommenteistasi huomannut, että olet pohjimmiltasi mitä herkin ja lämminsydämisin kaveri. Kätket sen vaan tuon karskin kirjoittelun alle.

  Jätkä

  Metsänmies. Toki sana on vapaa- Mutta Täälläkään ei tarvitsisi aivan sekavia kirjoitella, eikä myöskään pelkkää riidanhaastamista. Jos joku esittää jotaun ihan hölmöä, niin kyllä siitä voi mainita ja kun ei siältöä ole sen vertaa, että kukaan siitä keksisi jonkinlaisen ajatuksen, niin ei sitä tyyliä pitäisi jatkaa jatkamasta päästyäänkin.

  Henkilökohtaisesti pidän sinua tervehenkisenä – jalat maassa kulkevana ja asioista perillä olevana miehenä, jollaisia voisi olla täällä useampiakin.

  jees h-valta

  Jätkä on vain huono takkiinsa ottaja. Muuten suht kelpo juntti kyllä.

  Visakallo Visakallo

  Opettajan työ on tunnetusti rankkaa. Moni sortuu päihteisiin, jää sairauseläkkeelle, tai vaihtaa kokonaan alaa.

Esillä 10 vastausta, 111 - 120 (kaikkiaan 132)