Keskustelut Tekniikka Radiokuulosuojain

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 99)
 • Radiokuulosuojain

  Mikä olisi hyvä radiokuulosuojain? Peltor, Bilsom ?

 • Puun takaa

  Wikipedia:

  Kuvitteellinen eli fiktiivinen hahmo on mielikuvituksessa ja tarinoissa esiintyvä hahmo, jota ei ole olemassa. Kuvitteellinen hahmo voi olla esimerkiksi ihminen, eläin, avaruusolento tai esine. Tarinan tärkein kuvitteellinen hahmo on päähahmo eli sankari tai sankaritar. Kuvitteellisia hahmoja esiintyy esimerkiksi kirjallisuudessa, elokuvissa ja sarjakuvissa. Jotkut kuvitteelliset hahmot voivat perustua todellisen elämän henkilöihin.

  Taitaa olla tämä meidän AMMATTIMIEHEMME samaa sarjaa palstan aikaisempien fiktiivisten hahmojen tapaan. ”Petotutkija” oli aikoinaan aika hyvä. Toki onhan näitä hauskuuttajia ollut vuosien mittaan monia muitakin.

  arttuu

  Mulla on salikäytöstä tuommoset kuulokkeet: http://www.gigantti.fi/product/tv-ja-aani/kuulokkeet/SHQ3200/philips-actionfi-korvakuulokkeet-shq3200-oranssi pysyvät kupin alla todella hyvin korvissa. Sitten kun alan kaipaamaan radioo on valintani: http://www.lakeudenkone.fi/tuotteet.html?id=46/1232

  Hiluxmetsuri

  Arttuu: nuo mä just tilasin 🙂

  6 m3 6 m3

  Artolta hieno pointti. Johan aikoinaan todettiin etta lypsykarja heruu paremmin kun taustalla soi ”Iltatuulen viesti”. 🙂

  arttuu

  Hiluxille.
  Niin kummatko? Napit vai huskin radiokuulosuojaimet. Jos huskit niin jaa kokemuksia tänne palstalle.

  Hiluxmetsuri

  Juu, tarkennus: sankamalliset. Ja näin siksi, että raivaussahahommissa kypärän tarve on pieni kun ei ole nuo raivattavatkaan minua paljoa korkeampia ( ruohoa ja koivun vesoja) Lisäksi on päässä suojalasit ja silmälasit.

  Muuten mennään kypärä+radiottomat napit päässä.

  Hiluxmetsuri

  Luulen että AMMATTIMIES on täytellisen keskittyneenä suoritukseensa eikä ehti meitän iloksi tänne.

  Puun takaa

  Kyllä se varmasti AMMATTIMIEHEN tapauksessa juuri niin on kuin hän sanoo.
  Me sekundasahaajat voimme kyllä kuunnella radiota työn ohessakin, kun ei tuota huippulaatua syntyisi kuitenkaan.

  arttuu

  Minä teen energiapuuta ni ei oo tuolla laadulla niin väliä. Saa hyvällä omallatunnolla kuunnella luonto-iltaa ja merisäätä työn ohessa.

  Hiluxmetsuri

  No niin. Nyt tuli postissa Husqvarnan radiokuulosuojaimet. Heti piti terottaa saha eilisen jäljiltä ja mennä kokeilemaan: radiokanavat löytyy heti, vahvemmat asemat kuuluu ulkona ihan puhtaasti. Heikommat asemat hiukka heiluu, näitä ei Peltoreilla olisi voinut kuunnella ollenkaan. Herkkyyttä on siis enemmän.

  Sahasin puolituntia pöllejä ja hikeä pukkasi. Luurit ei tuntuneet niljakkailta vaikka ulkopehmikkeet olikin ihan hiessä.

  Sitten sisätesti. Radio Nova päälle ja luurit päähän autotallissa peltikattoisessa talossa harkkoseinien sisällä : kuuluu hyvin, mutta hiukka hakee kanavaa jos siirtyy. Ei siis ihan täydellinen, mutta mun käyttöön nää lienee hyvät.

  Päätuntuma hyvä, ei kiristä. Säätöjä löytyy. Pysyy päässä ja hiukka paremmin vaimentaa kuin Peltorit, tai ainakin tuntuu siltä. Tiiä sitten oikeasti…

  Lyhyen testin lopputulos: ihan ok luurit vaikkei halvimmat olleetkaan. Ostaisin. 🙂

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 99)