Keskustelut Tekniikka Radiokuulosuojain

Esillä 9 vastausta, 91 - 99 (kaikkiaan 99)
 • Radiokuulosuojain

  Mikä olisi hyvä radiokuulosuojain? Peltor, Bilsom ?

 • Lenkopetäjä

  Eipä oo käyny ikinä ees mielessä että pitäs radiota mehtätöissä kuunnella

  T-P

  Käykö kaikki kypäräkiinnitteiset kuulosuojaimet suoraan esimerksi husqvarnan kypärään?

  Ostin vajaa vuosi sitten huskun technical kypärän ja nyt oon hieman kaivannu niihin radiota.

   

  AnLa

  Vertaa kupin kiinnikettä kypäränsankaan, suurin osa on samanlaisella kiinnikkeellä. Eli vaihdat pelkän kuppi osan. Radio missä on osat heti sen superloonin takana ei tule toimimaan kauan, hiki ja kosteus rikkoo radion. Joissain malleissa radio on ns. kuivallapuolelle, eli ei heti siinä pehmusteen takana. Nämä mallit ovat huomattavasti pidempi ikäisiä.

  Lasse

  Peltoria, Sekleriä ja Husqvarnaa olen käyttänyt ja kaikki on kypärään kiinni saanut, Seklerissä joutu muistaakseni vähän työstään että sai silmikon paikalleen. Peltorit meni aika pian mykäksi ja varmaankin kosteudesta. Seklerit oli painavat ja asemia sai usein haeskella herkällä pyöritettävällä nupilla jota risut pyyhki. Huskut on toiminut täysin moitteettomasti, aseman haku ja volumin säätö kätevillä painonapeilla. Paristot kestää puolitalvea.

  urbo urbo

  Onko kokemuksia vastamelukuullokkeiden käytöstä. Nykyään varsin laadukkaitakin kuullokkeita löytyy…

  Metsuri motokuski

  Itse olen käyttänyt Pelttoreita eikä niitä voi hyväksi kehua. Aino jolla niihin saa hieman käyttöaikaa on kun tulee metsästä välittömästi purkaa pehmusteet irti. Radio on tosiaan ääneristeen takana heti ja arka kosteudelle. Muutenhan Pelttori on hyvä ja vaimennus erinomainen. Ammttikäytössä ei tahdo vuotta päästä kun radio on sökö. Nopeimmin radio levis kolmessa kuukaudessa kun en heti eristeitä irti ottanut päivän jälkeen. Luulisi yli sadan euron suojamilla olevan hiukka parempi kestävyys.

  T-P

  https://www.ikh.fi/fi/kuulonsuojainradio-digi-peltor-work-tunes-kypara-3mhrxs220p3e

  Tuotetietojen mukaan radiotekniikka on kuvun ulkopuolella joten pitäisi kestää hikoilua. Kalliiksi kyllä tulee jos eivät viikkoa kauempaa kestä

  AnLa

  Minulla on juuri nuo edellä olevat peltorin mallit, niissä on radio ”väliseinän” takana. Kestänyt jo puolitoistavuotta. Etralla oli tarjouksessa, muistaakseni n. 70e. Patterit kestää kauan, ja kanavat pysyy hyvin kohdallaan. Ei mitään ruuvattava nuppeja.

  Metsuri motokuski

  Minulla on sitten näköjään ollut vanhaa mallia. Niissä on asemanhaku ja voimakkuuden säätö nupeissa. Väliseinänä on läpinäkuyvä muoviläpyskä. Hyvä jos ovat laatua parantaneet.

Esillä 9 vastausta, 91 - 99 (kaikkiaan 99)