Keskustelut Metsänhoito Raivaaja

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 35)
 • arto

  Riehumalla polttaa itsensä loppuun äkkiä. Noissakin videoissa mennään kuin päätön kana,  Kaikki turhat liikkeet pois, työtehokin nousee huomattavasti, Ainakin itsellä. Yli 30 vuotta sahattu on se jotain opettanut, joka ei kirjaopilla opi,

  Tolopainen

  Pitää olla aika karski tyyppi, joka tekee metsätöitä päivittäin eläkeikään asti. Kun täyttää 55v alkaa töiden rasittavuus viimeistään vaikuttaa. En oikein usko, että yli 60v tekee enää hehtaarin raivausta päivässä.

  rööri roope

  Savon nettimetsurit kehuvat tekevänsä 2-3 ha päivässä.Sahassa peltiterä ja koko viikko teroittamatta.

  eero heikki

  Multa mänj tänään 80 aaaria terottamatta (pottiputkee ).

  sikari

  Savossa osataan erottaa kivi puusta ja tiedetään ettei kiviä tarvitse sahata.

  m3tsuri

  Olis kyllä erittäin mielenkiintoista ja todennäköisesti suht opettavaista nähdä arton työskentelyä videoituna, mahtaiskohan olla mitenkään mahollista?

  rööri roope

  Ei tarviis raivailla kun ostas latvian männiköitä

  Raivaaja

  En tiedä mistä tämä pään aukominen Artolle on saanut alkunsa kun en seuraa niin tarkasti keskusteluja. Mutta hehtaarimääristä jotain niin on itsekin tullut tehtyä ennakkoraivauksia 3 ha päivässä. Ei noissa tietenkään mitään raivaustarvetta ollut, risu siellä toinen täällä. On ollut työnantaja joka raivuuttanut käytännössä kaiken oli raivaustarvetta tai ei. Nykyään on sitten toinen äärilaita, ei tehdä ennakkoraivauksia ollenkaan. Jotain todella pahoja ryteikköjä on raivattu mutta niitäkin vasta sitten kun moto on jo hakkaamassa eikä hommasts meinaa tulla mitään.

  Korpituvan Taneli

  Raivaaja, kai olet sen verran lukenut, että olet huomannut kuka sitä henkilökohtaista täällä harrastaa. Kyllähän hän sitten vastauksia saa samalla mitalla.

  Se on Jätkä joka tähän palstaan on tuonut nyt siivottoman, henkilöön menevän kirjoitustyylin. Olisi parempi että keksityttäisiin asioihin, eikä toisten henkilökohtaiseen solvaukseen.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Jätkä

  Minä olen pannut merkille, että Taneli on korottanut itsensä kaikkien yläpuolelle ja on sieltä tuleva armollisesti tuomitsemaan asiallistakin kritiikkiä antavia.

  Tilanne ei muutu, vaikka valehtelija valehteleekin sahaavansa itse hehtaaritolkulla viikon mittaan terää välillä teroittamatta, eikä vielä viikonloppunakaan terä ole tylsä!

  Näyttöä pitäisi olla tuollaisesta, mutta kun ei löydy EI.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 35)