Keskustelut Metsänhoito Raivaaja

Esillä 5 vastausta, 31 - 35 (kaikkiaan 35)
 • arto

  Kateus se panee toisia nimittelemään. Kun itse ei osaa (Niin muutkaan ei osaa) Linjalla kun mennään täytyy jo painajaisia nähdä kyseisestä teroitus mallista….Sitten asiat suurenee (moneen ha )  Tulee mieleen artturi sakun sanonta (Eihän sitä muuten opettajaksi pääsikään) Täytyy olla kaikkitietävä( oikasti aika tyhmä) sitten haukutaan muut sillä elämä piristyy.

  Jätkä

  Verotusta olen viimeksi ihmetellyt, kun olet elvistellyt kovilla suoritteilla, mutta sitten verotettavaa tuloa ei ”olekkaan kovin paljoa, kun on noita vähennyksiä”.

  Jos meinaat, että Taneli minua kadehtii kovastikin, niin kyllä asia on niin, että jos kadehtii, niin ilman syytä, kuten myös sinä.

   

  arto

  mutta sitten verotettavaa tuloa ei ”olekkaan kovin paljoa, kun on noita vähennyksiä…….Joo Taas sinun päässä kuviteltu juttu ,Mitä ne edellisen sinun viestin valehtelija jutut meinaa. Kun et tiedä asiasta mitään, Syytät minua valehtelijaksi, Nekin sinun päässä kehitettyjä juttuja. Elä elä kuviteelisessa maailmassa palaa jo normi elämään….Se oikeasti hauskaa suorastaan ihanaa. ainakin minulla. Olen eteenpäin pyrkivä ihminen en elää enää viimme vuosisataa loikaa sinäkin eteenpäin elämässä se kannattaa.

  Jätkä

  Perustuu omaan väitteeseesi…

  tsv

  Sektorisuoja puuttuu, visiiri yläasennossa. Siis meidän työpaikalla olisi peruste työsuhteen purkamiseen.

   

Esillä 5 vastausta, 31 - 35 (kaikkiaan 35)