Keskustelut Metsänhoito Raivaajan saappaat

Esillä 4 vastausta, 31 - 34 (kaikkiaan 34)
 • Raivaajan saappaat

  Merkitty: 

  Tätä on varmaan käsitelty keskusteluissa, mutta kysyn silti. Mitkä olisi parhaat kumisaappaat sulan kelin raivaussahahommiin? Tärkeimmät kriteerit KESTÄVYYS ja keveys. Ei mitään turvasaappaita tai nahkakenkiä. Eikä pelkästään merkkiä vaan tarkka malli, kiitos.

 • arto

  Meillä menään jo lumikengillä. Sähköyhtiön hommissa vierimetsänhoitoa moottorisahalla. Kyllä ne jo illasta painaa kun päivän talsii. Eilen petti jää ojassa kasteli kunnolla. Tänään aamulla hain lumikengät vasta pois jäivät jään alle veteen.

  sikari

  Aarre lehdessä oli juttu lumikenkä raivuusta. Silmään pisti juuri saapas valinta, johon löytyisi varmaan parempikin jalkine.

  wanhajätkä

  Kengästä toiseen. Lumikenkiin. Onko kehitystä niissä tapahtunut ja mitä käytätte nykyisin. Mulla on käytössä edelleen ainaki 40v vanhat metsurin lumikengät. Olen kyllä kokeillut uudempiakin malleja mutta mieluisia en ole löytänyt. Kengän kiinitys systeemit on niissä vähän rimpuloita. Vanha malli on tietysti vähän kömyrä leveytensä takia. Pystyy kuitenkin ottamaan taka-askeleita koska ovat jäykästi kengissä kiinni. Pöllyyttää myös lunta polvitaipeisiin. Nämä uudet mallit ei taho kestää talveakaan.

  Vieläköhän sitä vanhaa mallia valmistetaan? Missä myydään? Tämän seudun sahatarvikeliikkeet kattoo ku hoomoilaset ku kyselee.

  Aarre lehteä en ole tilannut joten seki artikkeli meni ohi.

  arto

  Anar Hiking II lumikengät Tuollaiset minulla työkäytössä, Todella hyvät kantavuutta 130kg kuitukenkä ei kerää lunta pohja tosi pitävä, voi vaikka juosta tukkia pitkin. Sopii kaikkiin kenkiin räikkäside.

Esillä 4 vastausta, 31 - 34 (kaikkiaan 34)