Keskustelut Metsänhoito Raivaussahan kestäminen

Tämä aihe sisältää 122 vastausta, 23 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Jätkä 6 kuukautta, 1 viikko sitten.

Esillä 2 vastausta, 121 - 122 (kaikkiaan 122)
 • Raivaussahan kestäminen

  Alkaa Stihl 450 olla jo miehen iässä ja mielessä

  käynyt sahan uusiminen.

  Kun ynnäilin sahattuja tankillisia, alkoi epäilyttää tuo vaihdon järkevyys.

  Paljonko tankillisia, hehtaareja tai tunteja olette sahanneet tämän kokoluokan sahoilla, ennen kuin se alkaa olla valmis Pärnäsen korjaamolle ?

 • petep

  Onko Jätkä sahaillut omasta mielestä oikeasti hyvällä sahalla? Sellainen joka kesti ja kävi käteen? Pikkustihliä ei nyt lasketa mukaan.

  Jätkä

  Jätkä on sahannut kaikki oikeat sahaukset lähes kokonaan parhaalla sahalla, mitä siihen aikaan on ollut saatavana. Lyhytaikaiset kokeilut eri merkeillä / malleilla ovat poikkeus säännöstä

  Kaikista sitkein yrittäjä-merkki on uralla ollut Tilhi, jonka malliversiota on tullut varmasti ainakin kymmenen erikokoista ja ja eri versiota. Ainuttakaan en ole ostanut, ennenkuin pikku-Tilhi tuli käteen. Sen koesahauksessa riitti viisi minuuttia ja ostin sen – omalla rahalla. Sen jälkeen meni vielä pari – kolme vuotta, ennenkuin työnantajalle saatiin hankittua niitä Gollegat pistivät niin hanttiin.

  Huskut ovat olleet kunkkuja 180 – mallista alkaen. Mutta toistan: Huskullakaan ei ole ollut kerrallaan kuin yksi (1) malli, joka on ollut ollut kunkku.

  Partneri putosi kisasta, kun 180: nen tuli. Jonssi on ollut omana mallinaan epämiellyttävä ja ”Tuhannella ruuvilla koottu”!

Esillä 2 vastausta, 121 - 122 (kaikkiaan 122)