Keskustelut Tekniikka Saha ei käy kyljellään?

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 70)
 • Saha ei käy kyljellään?

  Husse 346XPG käynti-/kaasutinongelma: normaaliasennossa toimii hyvin, ottaa kierroksia ja vääntää hyvin. Kyljellään kaatoasennossa vääntö, voima loppuu, ei tahdo saada puuta poikki. Missä vika? Kalvot? Kone on vm -05, muuten suht hyvin huollettu ja säädöissään. Vika ilmeni ”yhtäkkiä” kesken savotan…

 • Jätkä

  Koska se on sinulla. Harrastelijalla harrastelijamalli.

  Tolopainen

  Tietääkö Jätkä mikä on yleisin harvennushakkuissa käytetty sahamalli nykyisin Suomessa.

  pihkatappi pihkatappi

  ms200 Stihlissä pitää käyttää männän lukitusta, vaikka napsahtaisi jotenkin auki tuo kytkinrumpu (vetopyörä). Jokatapauksessa takaisin kiinni kiertäessä männän jumitus on tarpeen, ei siinä vetopyörä kiinnittämisessä mitään lukitusta ole, ei muuta kuin kiertää tiukkaan. Eilen vaihdoin vetopyörän, ihan kätevä se on vaihtaa, ei tarvi vasaraa.

  Jätkä

  Perskeles! Kävin katsomassa kaksisatasen purukoteloon. Siellähän on kytkin samassa järjestyksessä kuin oikeassa moottorisahassakin (= HVA) On ne kopioineet Ilhiin jotain hyviäkin ominaisuuksia.

  Minulla on muuten varaa myöntää, jos olen ollut väärässä. En ole itse huoltanut Pikkutilhejä (2 kpl omia) – muutamaan vuoteen. Ovat ne huoltaneet, jotka niillä sahailevatkin.

  Kytkin kiristyy kyllä itsestään, jos käynnistetään ketjujarru päällä. Alkukiristys pitää tehdä, vaikka kännistysnarua vasten, muuten kiertyy auki nykiessä.

   

  Tolopainen

  Seli seli, ne on olleet jo 90-luvulta alkaen just samanlaisia 020 tekniikkaa ei ole muutettu.

  AMMATTIMIES AMMATTIMIES

  MINÄKIN OLENKIN MONET HUSEN LAAKENRIT,VA1HTANTUT KUN ON TUO SAHA,REMONTI HOMAKIN HALTUSA.KUN TAKAN VUOSINAN SE HUSEN,LAATU PUTOSI KUN LEHMÄN HÄNTÄ,EN TIETÄN ETÄ.ALK0IKON KIINAN P0IKA TEHTÄ HUSEN,LAAKENRIT KUN ALKOI MENTÄ HUSESTA,LAAKENRIA.MUISTAN KUN TÄÄLÄNKIN PÄINKIN,MONELA METURILAN ALKO LE1PÄN VIIPALE,KÄYTÄ OHKANSEKSI KUN.E1 SAHA PELANTUT KUNTOLA MINÄ,NIITÄ ILTAN KAUTET KORIASIN.MIKÄ ON HUSEN LAATUN,TÄNÄN PÄINÄNÄ VIELÄKÖN ON,MENTYT LAAKENRIA.

  Jätkä

  Kyllä niitä menee, mutta jokin mittavirhekin on ollut, kun laakeri on väljä akselille.

  Käytännössä ei auta pelkkä laakerien vaihto, vaan pitää kampiakselikin vaihtaa. Toki takuu korvaa, mutta keljuttaahan se, kun aikaa menee kauppiaan kanssa seurustellessa.

  Tosin se ei enää koske minua, aikaa on, eikä hommat paina päälle.

  veli poika

  Jätkä ei taida osata lukea Biltema  luetteloa.  Ostin vuosia sitten kyseisen

  ulosvetäjän, näppärä peli (sivu 86 uusi kuvasto!).

  Jätkä

  Vai ostit? Halpa sinänsä, mutta kestääkö tosipaikassa?

  veli poika

  Käyttöön ostin enkä hyllyyn pölyttymään. En tiedä mistään tosipaikasta, muutta kaikki    laakerit ovat lähteneet  irti asianmukaisesti. Eihän  kukaan  kuitenkaan usko että  35€      mítään huipputotetta saa.

   

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 70)