Keskustelut Tekniikka Sähkö

Esillä 8 vastausta, 6,361 - 6,368 (kaikkiaan 6,368)
 • Sähkö

  Merkitty: 

  Puu kyllä lämmittää, mutta kovasti jo uhkailtu tulevilla sähkökatkoilla.

  Aurinkopaneeli järjestelmiä monenlaisia, ite kattella lataavia, jottei ihan pimiäksi kaikki mee

 • Apli

  Sivu 189 – Teksti-TV – yle.fi

  Ei voi olla kun tyytyväinen pörssisähköön, meidän huushollissa pyykit pestään viikonloppuisin yms paluuta kiinteähintaisiin ei enää ole.

  Metsuri motokuski

  Onhan se erinomainen säästö. Kun kulutus on alle kolmasosa talvikulutukseen. Meillä kiinteähintainen ja viime kuun kulutuslasku 40 euroa. Onneksi vielä oli varaa maksaa tuo lasku.

  Puuki

  Siirto maksaa, sähkön hinnalla ei niin väliä ellei ole pörssisähkössä talvella kovien pakkasten aikaan.  Siirrossa saa säästettyä, kun on rinkopaneelit katolla.

  Kalle Kehveli

  Kesäaikaan menee niin vähän sähköä, ettei sillä ole juuri merkitystä, vaikka se olisi vähän halvempaa kuin oma kiinteähintainen sopimus.

  Nostokoukku

  Toukokuun sähkölasku 19,07 €. Pörssisähkössä ollaan toistaiseksi.

  narisija

  Kulutus n. 7000 kwh/vuosi, ei rikastumaan pääse pörssisähkölläkään, vaikka keskimäärin edullista on. Siirtohan se on joka maksaa ja sitä ei pysty kilpailuttamaan, he-vetin suuri töppäys antaa siirto pilkkahinnalla yksityiseen omistukseen.

  Apli

  Totta että siirto on kallista, mutta jännä juttu miten omassa taloudessa tuo pörssisähkö on saanut myös säästämään sähköä, myös sitä kautta tullut säästöä..

  Tolopainen

  Korkeimmat siirtohinnat on kuitenkin yhteiskunnan omistukseen perustuvilla sähköyhtiöillä harvaanasutuilla alueilla. Aivan perustelluista syistä. Vesijohtovesikin jätevesimaksuineen maksaa nykyisin vuodessa enemmän kuin omakotitalon sähköenergia.

Esillä 8 vastausta, 6,361 - 6,368 (kaikkiaan 6,368)