Keskustelut Metsänomistus Suomen riistakeskuksen johtaja reijo orava osoittaa metsänomistajille kaapin paikan

Esillä 2 vastausta, 41 - 42 (kaikkiaan 42)
 • Suomen riistakeskuksen johtaja reijo orava osoittaa metsänomistajille kaapin paikan

  Metsälehti (18/2012) on viimein ansiokkaasti tuonut esille puuntuottajien aseman suhteessa holtittomiin sorkkaeläinlaiduntajiin.
  Sivulla 4 on paljastava juttu otsikon oravasta, joka edustaa kyseisiä laiduntajia, suoraan parasiittiketjun huipulla.

  Tässä on kysymys hirvikannan hoitosuunnitelmasta:
  ”Hoitosuunnitelmassa päätetään, miten kantoja seurataan ja hoidetaan. Sitä varten kuullaan useiden sidosryhmien näkemyksiä, MYÖS METSÄNOMISTAJIEN; hirvistä ja suurpedoista on tunnetusti toisille hyötyä ja toisille haittaa.”

 • jees h-valta

  Miten on perusteltavissa ettei yhtään lupaa ole Harjavallan alueelle haettu enempää vaikka jäävää kantaa on tiedetty kokoajan kasvavaksi? Metsästäjät niitä lupia hakevat ja vielä kehdataan vähentää hakua vaikka kantaa alkaa hipoa puoltasataa! Eikö silloin voida suoraan puhua täydestä kusetuksesta sanan varsinaisessa merkityksessä? Eikä ole kahta vuotta aikaa kun Riistakeskuksen paikallinen Nakkilan osasto kertoi kaikki myönnetyn mitä haettu. Minulle kyllä yksi metsästäjä valehteli ainakin asiaa kysyessäni. Ei muka ollut myönnetty kuin viisi. Eli valhetta valheen päälle ja vielä kehdataan vierittää organisaation syyksi. Nämä vain alkaa repeämään kun tietoa on kyllä saatavissa kun vain halua kysyä löytyy. Tähän sekoiluun pitäisi saadakkin metsästyksen ulkopuolinen taho joka viheltäisi näissä räikeimmissä vedätyksissä pelin poikki ja laittaisi jahdin uudelleen alkuun jos tavoitteissa ei pysytä. Tämä viisi pitää tarkentaa että täällä on kaksi seuraa jotka metsästävät kyseisellä pääasiallisella pohjoispuolen alueella. Eli viisi ja viisi lupia.

  Anton Chigurh

  Mennäänpäs välillä asiaankin:

  pääparasiitti orava:

  ”Hoitosuunnitelmassa päätetään, miten kantoja seurataan ja hoidetaan. Sitä varten kuullaan useiden sidosryhmien näkemyksiä, myös metsänomistajien; hirvistä ja suurpedoista on tunnetusti toisille hyötyä ja toisille haittaa.”

   

  Siis: kuullaan!

  Joka ei velvoita holtittomia sorkkaeläinlaiduntajia mihinkään. Niissä kuulemisissa pääperkeleenä pönöttää MTK:n palkkalistoilla edelleen loisiva puuntuottajien päävihollisen metsästäjäliiton puheenjohtaja lauri kontro, joka teki puuntuottajajärjestön äänenkannattajaksi itseään mainostavasta maaseudun tulevaisuudesta metsiä kalvavan melanooman.

   

  Metsänomistajia on miljoona (1000000). Siitä sakista osallistuu holtittomaan sorkkaeläinlaidunnukseen 40000 (4% metsänomistajista).

Esillä 2 vastausta, 41 - 42 (kaikkiaan 42)