Keskustelut Luonto Suomen tulevaisuus

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 59)
 • Suomen tulevaisuus

  Merkitty: 

  Tämäkö se on kivinen ja raiskattu maa?

 • Per Ä Reikäs

  Juuri tuollaisen kuvassa olevan perinnön haluan jättää tälle nyky valtio vallalle.

  Ryssä saakoon omansa,muutan ruotsiin.

  Luca

  Ihmettelen vaan että mikä saa ihmisen mielen järkkymään että tekee tällaista jälkeä, olen minä niitä vanhoja aura-alueitakin kulkenut sen minkä olen ja eihän ne koskaan oikeasti kuljettavia ole. Viheliäisiä kivelikköjä.

  Kurki

  Ryssä saakoon omansa,muutan ruotsiin.

  Antaisit ilman.

  Minä voisin kyllä vähän maksaakkin tuosta. Näyttää olevan ykkösluokan metsäpohjaa, jossa tulee monimuotoisuuskin kukoistamaan.

  Luca

  Onko se monimuotosuus horsmaa, vattua, hieskoivua, pajua voi mitä sillä käsitetään kun ei tuosta muuta nää. Alue on nollattu hiilestä hakkaamalla puusto, näyttäis että kannotkin on viety juurineen, tottahan toki siihen uusi puusto saadaan mutta tuskin hiilitase on edes nollassa kun uusi metsä hakataan ja sama peli.

  MaalaisSeppo

  Pankkitilin setelipinon kun laittaa samaan kuvaan, niin saa lisää monimuotoisuutta ja mielenrauhaa.

  Per Ä Reikäs

  Amerikan mallista puutavaran ajoa

  Liekö tuota maaata kaivurilla kivettynä?

  Per Ä Reikäs

  Tällä vain humus kerros pois,not stones

  mehtäukko

  Monimuotosuus on sitä mitä se jo sanana kertoo: horsmaa ja vattua vaikka hunajan kehittäjille, vattu ja muut marjat ihmisille jne. Vanhuuttaan tai tautinen metsä kuuluukin uudistaa hiilen sitojaksi! Kuinkas muuten. Ja uusi puusukupolvi tekee sitä sen yli puoli vuosisataa.

  Metsäklusteri tuo oman osansa työllisyytenä ja yhteiskunnan pönkittäjänä uusin innovaatioin. Kenellä on varaa purra ruokkivaa kättä?

  Luca

  Eipä tässä kenenkään kättä purra, puuta pitää hakata sehän on selvä. Sen minä kuitenkin sanon että on ihme kun elvistellään hyvällä metsänhoidolle ja kuitenkin käytetään täysin tarpeettoman järeitä muokkausmenetelmiä. Minä en tuota ideaa ainakaan osta.

  Rane

  ”elvistellään hyvällä metsänhoidolle ja kuitenkin käytetään täysin tarpeettoman järeitä muokkausmenetelmiä. Minä en tuota ideaa ainakaan osta.”

  Luca on muistaakseni kertonutkin ettei itse ole mikään metsänhoidon asiantuntija.Kommenteista kuuluu hyvin tietämättömyyden antama moraalinen ylemmyys.

  Jos tuo kannanotto siirrettäisiin esimerkiksi terveydenhoidon alalle niin Luca maallikkona voisi sanoa ettei hyväksy maksansiirtoja koska niissä pitää leikata iso reikä kehoon ja homma on muutenkin tosi sotkuista ja veristä.Arpikin jää muistoksi.

  Tässäkin vaihtoehtoina on hiipuminen ja kuolema tai sitten uusi uljas elämä.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 59)