Keskustelut Harrastukset Susi söi naisen venäjällä. Tätäkö me odotamme Suomessakin?

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 58)
 • Susi söi naisen venäjällä. Tätäkö me odotamme Suomessakin?

  Susi söi naisen venäjällä:
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/
  2015040819486672_ul.shtml

  Ruotsissa nainen koiran ja lastenvaujen kanssa suden hyökkäykksen kohteena:
  http://www.iltasanomat.fi/ulko
  maat/art-2000000393047.html

  Olihan Ruotsissa kuolemaan johtanut tapauskin 2012:
  http://www.rantapallo.fi/matkail
  u/painajainen-elaintarhassa-su
  det-raatelivat-naisen-kuoliaaks
  i-ruotsissa/

  Lisäksi koiransyönti uuutinen on niin tavallinen ettei niitä lehdet enää suostu julkaisemaankaan

  Näitä uutisiako me odotamme Suomesskin. Vai tuleeko järki esille ennen niitä?

  Terveisin: Korpituvan Taneli

 • 6 m3 6 m3

  Suuret sankarit;???
  Säälin saa pyytämättäkin, kateus täytyy ansaita???

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Kyllä susi on ongelma jo läntisessäkin Suomessa samoin hirvi tietysti.

  Ei kuusmottisen kannata irvailla asialla katkerana kun on joutunut susia koko elänsä sietämään. Kyllä susipolitiikan suunan muutoksesta hyötyä olisi myös kainuussa ja erityisesti siellä.
  Susi nyt ei vaan kuulu ihmisen asuinkaveriksi. Yksi kaikkein kiireellisimmistä asioista olisi haaskanpidon täydellinen kielto, päästäisiin näkemään pitkänpäälle mitä se vaikuttaa kun susia ja karhuja ei varta vasten opeteta sille että ihmisen haju merkitsee helppoa ruokaa.

  Sudesta ja hirvestä pitäisi tehdä lainsuojattomia, kyllä ampujia niille löytyy, kunhan on lupa ampua. Ukkoutuneiden tilalle löytyy kyllä uusia ampujia.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  Tuo borrelioosin lisääntyminen koskee ilmastonlämpenemisen johdosta koko pohjoista pallonpuoliskoa, että voiko kaikkea ihan ihan selittää pien9etojen tappoprikaatilla.

  Tenu Karvonen

  Onhan se niin että meidän susipopulaatiossa ei välttämättä ole yhtään puhdasta sutta, lukekaa hieman tarkemmin aiheesta niin pääsette jyvälle. Dna:n otto ei ole vaikeata mutta vertaaminen puhtaaseen suseen on, kun niitä ei ole, kaikissa on hiukan kyläpiskiä suvussa.

  Metsuri motokuski

  Niin varmaan se suden ”oikea” dna on yhtä harvinainen kuin ihmisenkin alkuperäinen dna. Mutta onko dna:n poikkeuvuus niin suuri että se tekee sudesta koiran niin siihenhän oikeus otti kantaa Perhon tapauksessa.

  Antonin poika

  Mitä puhtauteen tulee, niin onhan meissä eurooppalaisisakin se 2-5% neardenthalia, mutta oikeina ihmisinä meitä kai pidetään. Tosin ainoat tosipuhtaat ihmiset, ilman neardenthal- tai denisovageenejä ovat Afrikassa.
  Tenun kannattaisi lukea vaikkapa Aspin vetämiä tutkimuksia: hän voisi katsella kuvaa, jossa on esitetty Suomessa tutkittujen susien ja koirien DNA-analyysit. Sudet ovat kauniisti omana ryhmänään, koirat omanaan,ja muutamat Suomesta aikanaan pyydetyt koirasudet siinä selvästi välissä. Kyseessä ei ole mikään liukuva sarja, vaan erilliset ryhmät.
  Kun olemme evoluution tulosta, emme erikseen luotuja, niin onhan meillä sama DNA:n perusrakenne kuin baktereillakin. Riippuu siitä, mitä evoluution syvyystasoa halutaan mitata. Jos verrataan eläinluokkia, tai vielä kaukaisempia ryhmiä, käytetään eri geenimarkkereita kuin esim. lähisukuisia verratessa. Ensinmainitut laittavat koiraeläimet yhteen pötköön, mutta muilla herkemmillä menetelmillä saadaan yksilötkin erikseen, kuten vaikkapa isyystesteissä. Esimerkksi suden kannanarvio on siirtymässä DNA-pohjaiseen yksilölliseen määritykseen. Ei tarvitse kiistellä, onko kolmen provinssin alueella liikkkuva lauma yksi vai kolme laumaa

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Susi ei ole mikään ongelma, mutta myyränsyöjien tappajat (typerääkin typerämmät pienpetojentappoprikaatilaiset) ovat oikea loiskasvusto.

  Erikoistehostetun pienpetojentappokampanjan (tulilinjalla myyriä pääravintonaan käyttävät kettu, näätä, minkki, supikoira…) metsäkanalintukantojen elvyttämiseksi aloittamisen (2001) jälkeen on myyrissä elävän puutiaisaivokuumeviruksen (2 prosenttia myyristä kantaa tuota virusta, jonka punkit saavat levitettäväkseen juuri myyristä) loppuelämäkseen hengityskoneeseen saattamia ihmisiä seitsemän (7) henkilöä. Parikymmentä on kuollut.

  Kukas onkaan tuon täysin mielettömän ja holtittoman kampanjan (joka jatkuu edelleen entistä kiihdytetympänä) isä ja kätilö samassa hahmossa:
  ”Henttosen hypoteesi on ollut monissa piireissä varsin suosittu. Esimerkiksi pari vuotta sitten työskennellyt metsäkanalintutyöryhmä nojautui voimakkaasti siihen”, kirjoitti tekstin tuottaja professori harto linden vuonna 2002.

  Jos pitää valita noiden kahden väliltä (vain toinen on todellisuutta meillä tässä ja nyt), niin valitsen mieluummin kuoleman suden hampaissa kuin pienpetojentappoprikaatilaisten järjestämän mahdollisesti vuosikymmeniä kestävän kitumisen hengityskoneessa.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Ammatti Raivooja kirjoittaa ilmastonmuutoksesta. Talvien leudontuminen varmaan suosii puutiaisia, vaikkapa sitä kautta, että niiden aktiivinen aika eli kesäkausi pitenee.

  Yhdysvalloissa Lymen borrelioosia ei kuitenkaan esiinny ”kaikkialla”, vaan nimen omaan tietyillä alueilla. Alueet näkyvät alla olevan linkin kartoista. Yhtenä mahdollisena syynä taudin lisääntymiseen siellä pidetään – yllätys yllätys – suden sukupuuttoa!

  http://www.cdc.gov/lyme/stats/index.html

  jees h-valta

  Kun tuo Anton on aina myyrätutkija Henttosta moittinut on se sentään senverran tolkun mies että suden puolesta puhuu ja jopa sen uhanalaisen tilan kohennuksen puolesta. Mestästystä hän ymmärtää vain kitkeäkseen suden salametsästystä.

  Raivaaja

  Aikoinaan ihmiset vainosi ja tappoi susia ja arimmat vain selviytyivät. Tätä kautta nykyisten susien käyttäytymisetiketti syntyi.Jos se on vain opittua , pennut huomaa että emo väistää ihmistä ja tapa periytyy seuraavalle sukupolvelle. Ja ihmispelko säilyy vain jonkintasoisen metsästyksen kautta. Kun sanotaan että sataan vuoteen sudet ei ole ihmisiä tappanut niin eikös se johdu vain siitä että susia ei ole ollut. Nyt kanta kasvaa niin mahdollisuus ikävään konfliktiin lisääntyy.

  No, en minä näistä mitään tiedä mutta näin olen ajatellut. Voin olla väärässäkin.

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 58)