Keskustelut Luonto Susien pantaseurannan puute uhkana metsästykselle

Esillä 9 vastausta, 21 - 29 (kaikkiaan 29)
 • Susien pantaseurannan puute uhkana metsästykselle

  Ei hyvää päivää mitä tämän päivän poliitikot suustansa päästelevät ja vielä perussuomalainen kehtaa olla ruinaamassa susille pantoja. Niin valtavaa rahamäärää mikä prosessiin käytetään ja aivan käsittämättömän turhaan koko homma, kuvittelevatko nämä oikeasti että jos maassamme on todellisuudessa lähempänä 500 sutta kuin 200 ja niistä kymmenkunta on pannoitettuja ja joiden olinpaikka ilmoitetaan tuntikausia vanhana jopa edellispäivän tietoa pelastavat metsästyksen. Ymmärtäisin tämän vihreän ihmisen näkökulmasta, mutta ei voi perussuomalaiselta näin ala-arvoista kannanottoa odottaa. On meillä pantasusi takapihalla jonka olinpaikka on ilmoitettu viimeksi yli 13 tuntia sitten, luuletteko että enää olisi 20km sisällä tuosta alueesta mihin aamulla on paikannettu?

 • pitkät neulaset

  Tuli tuossa mieleen Thaimaalaiset marjanpoimijat. Kova Kuntoista ryhmää kyykkimässä pitkiä päiviä pitkin ja poikin metsiä. Löytyisikö heiltä aikaa tuohon hirvieläinten metsästykseen?  Varmasti sohlopilla saisi joku kohtikin ?

  Jätkä

  Villieläimiä ei saisi pannoittaa, ei hirviä, ei karhuja eikä susia. Pannoittajille pitäisi laittaa ikuisiksi ajoiksi jalkaraudat, niin käsittäisivät, millaisen haitan ja tuskan ne tuottavat, varsinkin kun panta on liian kireä ja mädännyttää nahkan ja jopa lihan pois.

  Metsuri motokuski

  Olen kyllä samaa mieltä. Liian paljon tapahtuu hiertymiä eläinten kaulaan pantojen vuoksi.

  suorittava porras

  Jostain lukaisin ,että noita pantatouhuja tutkitaan parasta aikaa eläinsuojelurikoksina. Ei ihme ,että vetävät henkeä.

  arto

  Viikolla näkyi 2 laumaa oleen liikkeellä toisessa 4 toisessa 5 sutta. Toisesta laumasta erkani kantava naaras. Oli noussut tielle poistuma jälkeä ei löytynyt mämä jälki havatoja.

  mettämiäs

  ”Villieläimiä ei saisi pannoittaa, ei hirviä, ei karhuja eikä susia. Pannoittajille pitäisi laittaa ikuisiksi ajoiksi jalkaraudat, niin käsittäisivät, millaisen haitan ja tuskan ne tuottavat, varsinkin kun panta on liian kireä ja mädännyttää nahkan ja jopa lihan pois.”

  Taas kerran tuli kommentti, jonka asiantuntevuuden mahdollistaa vain täydellinen tietämättömyys…

  Jätkä

  Mitä et tiennyt? Ainiin – et mitään.  Ei urea-aivoissa mitään tietoa ole koskaan ollutkaan.

  rööri roope

  Tuhma ihminen inisi pakallislehden sivulla että sdet söivät hänen koiransa.Oli laskenut illalla pimeään koiransa kuselle eikä huolehtinut sitä sisälle takaisin vaan meni pötkölleen.

  Seuraavana päivänä haikaili että missä huppe on.

  Susialueella tietää lähes jokainen ihminen miten siinä voi käydä.Tämä kyseinen metsästäjä syötti koiransa susille.

   

  Jätkä

  Pannoittaminen on väärin, kun vain joitakin eläimiä pannoitetaan. Panta pitäisi laittaa jokaisen metsästäjänkaulaan, että peli olisi reilu ja tasapuolinen.

  Jos susialueella haluaa pitää koiransa irrallaan, on sen oltava Irlannin susikoira, joka tappaa suden, eikä päinvastoin.

Esillä 9 vastausta, 21 - 29 (kaikkiaan 29)