Keskustelut Tekniikka Tarvikekaasarit

Esillä 2 vastausta, 41 - 42 (kaikkiaan 42)
 • Tarvikekaasarit

  Mitkä on kokemukset noista kopioista? 10-40 eurolla niitä saa, mutta kannattaako kokeilla? Stihl 250 hörähtää ryypyllä käyntiin, käy hetken puolikaasulla ja sitten sammuu.

  Orkkis kalvot taisi olla 30€, orkkis kaasari vajaa satkun. Bensaletku näyttää ehjältä. Joko kokeilen uudella kaasarilla, tai sitten kaatopaikalle. 50€ on jo liikaa tuohon 10 vuotta vanhaan sahaan.

 • kkiila

  Kun joskus tulee saha jossa jotakin pientä häikkää tai vähänkään säädöt heittelee niin katson sahan stefojen tiiveyden, tankin toiminnan, kaasuttimen, bensaletkun. Ehjiä stefoja en tietenkään vaihda jotka pitävät alipaineen, paineen. Kun taas vaihdan johonkin niin katson sen jälkeen myös että tiivis.

  Sitten voi keskittyä kaasuttimeen+ mahdollisesti liian pienet puristuksen tuomat ongelmat jos liian laihalla sahailtu, eli al seosteinen mäntä kuumentunut liikaa.

  Minulta saisi aloittaja testaussarjan lainaan jos asuttaisiin samalla ”kylällä”.

  Ola_Pallonivel

  Toin  mökiltä vanhan raivurin tulpan ja sillä rupesi pysymään käynnissä. Ketju tosin pyörii kokoajan, mutta on saattanut myös säädöt muuttua kaasaria putsatessa. Pitää kesällä koekäyttää, josko olisikin ollut vain tulpassa vika. Epäilen kyllä, että sattumasta kyse ja lämmin säilytys myös herkistänyt sahaa.

Esillä 2 vastausta, 41 - 42 (kaikkiaan 42)