Keskustelut Puukauppa Tiedustelua hankintakaupoista

 • Tämä aihe sisältää 47 vastausta, 17 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 3 vuotta sitten AvatarJätkä toimesta.
Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 47)
 • Tiedustelua hankintakaupoista

  Oletteko tehneet hankintakauppoja loppuvuodelle tai ensi talveksi ja mitä hintaa on eri puutavaralajeilla? Itsellä suunnitteilla ensiharvennusta ja tielinjan hakkuuta.

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Meillä päin on tietä tehty ja parannettu sekä isona perusparannushankkeena että maanomistajien kesken että omin päin. Aina näyttää kaikille teille ilmestyvän käyttäjiä, joten tarpeeseen ovat tulleet. Kesämökkiläisistä on ollut suuri apu sekä kustannusten jakajina että hallintoon tarttujina.

  mehtäukko

  ..Jos tien teko on tähdellistä… Ei 200 motille todellakaan ole. Kokonaisetu muuten ja motit painavat. Mehtäukko on vaaran kuvetta seuraillen kaivanut sen tekeleen yläpuolelle ojaa sen verran että tiepohja tasaantuu. Päälle 0-56 kam, ja puutavarekka ajoi parin viikon jälkeen akselit naukuen puuta pois. Eikä ollut tie hinnan kiroissa.

  Tolopainen

  Hinnat ovat laskeneet viime vuodesta pari euroa, taidanpa keskittyä taimikonhoitoihin ja jätän hankintahakkuut väliin. Tukilla on ostokielto hankintana.

  jees h-valta

  Kun niin innolla sopimuksia teet saat juuri tuota, kylmää kyytiä. Tällaiset sattumakäteiskättelijät saa kaiken. Taidan keskittyä käteiserien tekoon tänä talvena. Voisi ostaa vaikka mönkijänkin metsätalouden kalustoon.

  Visakallo Visakallo

  Ei ole näköjään Jessen käteispuut vielä jäänyt tienvarteen. Yksi isäntä osti oikein moton niiden tekoa varten, mutta yhtiöpä ei ostanutkaan valmiita puita. Aikaimoisen väännön jälkeen toinen firma osti, mutta hinnasta ei enää paljoa puhuttu.

  Musta miäs

  Tielinjaa tulee 350m viime kesänä vanhan pellon poikki tehdyn tierungon lisäksi. Tilan perillä uudistuskypsää 4ha ja harvennusta tulevan tien kahta puolen ja lisäksi muutaman vuoden päästä 6ha. Tuttu tekee tien rungon ja murskeet hommaan itse myös. On tullut tehtyä aina hankintakaupasta soppari. Niin ja tukilla ainakin nyt ostokielto hankinnassa. Viime talvena en ehtinyt tielinjaa hakata kun oli hankinta toisella tilalla.

  jees h-valta

  Hyvin sieltä järeää kuusitukkia näytti itärajan yli rekkakuormina tulevan nyt uudella rajanylityspaikalla. Karjalasta kajahtaa joten saamme pitää kuusemme ihan kasvupuolella toistaiseksi. Tätä taantumaa selätetään näköjään tuontitukilla.

  Menninkäinen

  Eiköhän nuo tukitkin kelpaa kun laitetaan tarpeeksi isot kuitupinot kyytipojaksi.

  Riippumaton ajattelija

  Kenelläs se on hankintatukkien ostokielto?

  pihkatappi pihkatappi

  Aika harva isäntä tekee tukkeja syyskuussa, eikä firmatkaan osta läheskään kaikilta syyskuussa pätkittyjä tukkeja, jotka sinistyvät tienvarressa.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 47)