Keskustelut Puukauppa Trumpin aita Suomalaisesta puusta!

Esillä 5 vastausta, 31 - 35 (kaikkiaan 35)
 • Rane2

  Vihreisiin verrattuna äärimmäistä itsekritiikkiä edustivat ne kuusi (6) kuusamolaista perussuomalaisten ehdokasta jotka eivät saaneet yhtään ääntä.

  harrastelija harrastelija

  Suomessa on liian paljon puolueita. Tilanne estää todellisen valtakunnan kehittämisen. Kokoomus on Salen mielestä suurin työväen puolue. Kepulla on juuret maalla ja muutama maalta kaupunkiin muuttava muistaa vielä juuriaan. Sdp, vasemmisto ja vihreät jos muodostaisi yhden ”punavihreän” puolueen, niin se olisi aina hallituksessa. Persut olisi nopeasti liikkuvana puolueena vaa’ankielenä kulloisenkin äänestyssaaliin mukaan. Rkp ajaa rantaruotsalaisten asioita ja on paikallaan. Sarin hienosti vetämä Kd voisi katsella liittolaistaan taikka tomerana voisi kyllä olla myös omanaan. Tai sitten Persut, Rkp ja Kd muodostaisivat vähän suuremman vaa’ankielen?

  Tuo USA:n malli aiheuttaisi meillä varmaankin samanlaisen voimakkaan kahtiajakautumisen ja siinä kytättäisiin toisen virheitä sekä haukuttaisiin joka käänteessä! Sainhan minä otsikon mukaan, ihmettelin jo välillä, että miten tämä vuodatus liittyy tuohon otsikkoon!

  harrastelija harrastelija

  Vielä tuohon politiikkaan. Suomessa. Nyt joku kansanedustaja havaitsi, että syrjäytyneimpiä ovat hiljaiset nuoret miehet maaseudulla. On niitä varmaan taajamissakin. Heitä ei ole laskettu, mutta veikkaisin kymmeniä tuhansia, itsemurhia on tuhat/v ja osa on näitä syrjäytyneitä. Työaikana ei ollut herkkua käydä itsemurhan tehneen nuoren kotona vierailemassa. Eikä sen lipun vetäminen työpaikassa puolitankoon, sen lisäksi vielä keskusraduiossa pyytää hiljaisuutta.

  Tämän kokeneena ihmettelin kovasti, kun TV:ssä seurattiin hartaana, kuinka naispainotteiset mielenosoittajat Ville Niinistön velaherjojen kera pyrkivät estämään ei-turvapaikkakelpoisia nuoria miehiä lähettämästä sinne, mistä olivat kieroudella tulleetkin.

  sitolkka

  Mutta ku ne on niin lutusia. Auervaarakin oli.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Oksapuu:

  ”Mielenkiintoista  on vieläkö kivihiilenpoltto Jyväskylässä jatkuu?”

  Totta kai jatkuu kun kerran vihreät vallankahvaan pääsivät, kivihiilihän on niin vihreää että!

  Samalla on mahdollisuus jarruttaa kotimaan metsien hakkuuta. Kun ränsistyvä hoitamaton metsä on juuri sitä oikeaa metsää.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

Esillä 5 vastausta, 31 - 35 (kaikkiaan 35)