Keskustelut Luonto Turve uusiutuvaksi

Esillä 6 vastausta, 1,121 - 1,126 (kaikkiaan 1,126)
 • KeMeRat

  ”Mitä KeMeRat ehdotat silloin ratkaisuksi?”

  Mitä yrität sanoa? Silloinhan poltellaan sitä aikaisemmin kuivattua turvetta, ajetaan dieselvetureilla ja ruuvataan vanhat hehkulamput takaisin.

  Perko

  Tuo hörhöjen vihreys on todellinen turvallisuus uhka. Jatko-opinnoilta välttyneet ylioppilaat lisää riskiä elleivät äkkiä häviä pois studioista.   Puupulasta ei ole huolta kun ne jalostetaan nanotuotteiksi täällä eikä  Aasiassa.  Meidän ”metsälaitoksia” Tapio, Metsäkeskus, Luke, MML = (maanmittauslaitos) ja ne menneisyyttä kertaavat oppilaitokset tarvitsee kaikki tuuletusta. Niistä saatu hyöty / haitta on tappiollista.  Metsänomistajan tulot ovat laskeneet mutta järjestelmä on kuin ex-DDR:ssä.  Uudet jalosteet ovat syntyneet muualla  yrityksissä. Olisko jo aika Suomessa luopua siitä ja  valita omassa ohjauksessa oleva järjestelmä?   Tarvitaan selkeä tulevaisuus  ” Mera”= metsästä enemmän rahaa.

  reservuaari-indeksi

  Virtsis kiusoittelee vaan, tietää supon sisä piiriläisenä kriisi ajan toiminta tavoista vallan hyvin! Hänellä on salainen koodi, millä pystyy jopa etänä käynnistämään tuuli voimaloiden juurella tyventä odottelevat massiiviset keneraattorit! Niistä tuleekin parenpaa sähköä kuin itse vispilöistä!

  Leena

  Tolopainen

  Lakon takia UPM myy kuitupuuta polttoon. Ei huono vaihtoehto metsänomistajille. Iso hakevoimala polttaa pakkasilla 1000 kiintoa vuorokaudessa. Kun turvetta ei saa riittävästi, lakko sopii tähän markkinan kuin nyrkki silmään.

  Visakallo Visakallo

  Reva-Leena on joulutauon jälkeen niin täynnä virtaa, että saamme nauttia hänen hengentuotoksistaan ihan päivittäin. Olisiko Leenalla lisättävää tuohon KeMeRatin itsessään ansiokkaaseen ratkaisuehdotukseen?

  Visakallo Visakallo

  Nyt kun saataisiin vielä reva-Kerttu ja Habakin uudestaan tulille, niin alkaisi keskustelujen taso nousta kesälliselle tasolle.

Esillä 6 vastausta, 1,121 - 1,126 (kaikkiaan 1,126)