Keskustelut Tekniikka Työvaatteet

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 54)
 • Työvaatteet

  Onko viiltosuojavaatteet  sekä hengittävät ja säänkestävät housut ja takki mukavat käytännössä käyttää.  Harrastelijalle turvavaatteet on kallis investointi. Löytyykö keltään kohtalaisen hyviä käytettyjä vaatteita sopuhintaan

 • Metsuri motokuski

  Raivasin itsekin aikoinani ilman kypärää ja kerran sattui samanlainen tilanne kuin Artolla. Sen jälkeen kypärä päähän ja on se aika monta kertaa ollut tarpeen. Eikä se kypärä ei edes ole paha päässä. Monesti se on viileä ja sateella ihan hyvä.

  Varusteita on monenlaisia mutta tärkeintä niille on hyvä istuvuus. Hinta on se vähemmän tärkeä. Loppujen lopuksi hyvin istuvat vaatteet on aina hintansa väärtti.

  Jätkä

  ”Varusteita on monenlaisia mutta tärkeintä niille on hyvä istuvuus. Hinta on se vähemmän tärkeä. ”

  Hintahan ei ole ollenkaan tärkeä, kunhan sen maksaa joku muu.

  Reima Muristo

  Se on havaittu. ABC:llä joka toisella työnantajan kustantamat vetimet päällä 24/7. Nähtävästi pyjamankin rintapielessä lukee Dimex, Blåkläder, tms.

  Visakallo

  Olin aistivinani tuossa Reiman työvaate-kommentissa kaihon sekaista haavetta olla jonain päivänä itsekin niin kuin nuo ABC:n miehet.

  MJO

  Vähän matkaa ennen kuin Etelä-Koreassa 15 vuotta sitten. Siellä paikalliset hortoilivat keskellä yötä umpikännissä työvaatteet päällä kotia.

  Tolopainen

  Mitä työvaatteita, olen aina käyttänyt töissä suoria housuja ja pikkutakkia. Se on ammatinvalinta kysymys, jos haluaa sellaisiin töihin, joissa käytetään haalareita. Eivät ole valkoisen miehen hommia.

  Visakallo

  Sukulaismies totesi frakkia päälle pukiessaan, että täytyypä vetää taas tämä työhaalari päälle.

  Nuakka

  Autokaupassa sai joskus nopeammin palvelua kun meni asioimaan työvaatteissa.

  Visakallo

  Työvaatteet ovat silloin ihan toimivat, kun ne ovat uskottavan oloiset. Takavuosina oli tapana isompien poliitikkojen näytellä lehtien palstoilla kansanmiestä polttopuun teossa. Oli kyllä metsurin takki päällä, mutta solmio ja kauluspaita pilkottivat kaula-aukosta!

  MaalaisSeppo

  Kauluspaita minullakin on viileimmillä ilmoilla metsätöissä työtakin alla. Etenkin samettipaidat ovat hyvät.

  Paitoja on kaapit väärällään. Metsätöissä voi kuluneemmat käyttää loppuun. Solmiota en ole huomannut kokeilla. Ehkä ensi talvena.

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 54)