Keskustelut Tekniikka Työvaatteet

Esillä 10 vastausta, 41 - 50 (kaikkiaan 54)
 • Työvaatteet

  Onko viiltosuojavaatteet  sekä hengittävät ja säänkestävät housut ja takki mukavat käytännössä käyttää.  Harrastelijalle turvavaatteet on kallis investointi. Löytyykö keltään kohtalaisen hyviä käytettyjä vaatteita sopuhintaan

 • MJO

  <p>Mitä työvaatteita, olen aina käyttänyt töissä suoria housuja ja pikkutakkia.</p><p>Vanhanaikaista ja pyrkyrimäista. Toimaritkin ovat farkuissa.</p>

  Jätkä

  Tolopainen:”Mitä työvaatteita, olen aina käyttänyt töissä suoria housuja ja pikkutakkia. Se on ammatinvalinta kysymys, jos haluaa sellaisiin töihin, joissa käytetään haalareita.”

  Niinpä! Ennenvanhaan teikäläisillä oli jopa ”autoilijan puku”, eli koppalakki, formutakki, pussihousut ja kiiltävät nahkasaappaat. Koko komeuden kruunasi kuorma-autoilijan pitkävartiset rukkaset, joiden sisään sai sujautettua pientä tavaraa.

  Nykyään lienee lakerikengät, mustat suorat housut, valkoisen ja mustan yhdistelmäpusero, valkoinen paita ja suitut mustat hiukset?

  Työ on tuttu sana Tolopaiselle siitä, kun poliisi Kuopion torilla kysyi: ” Mittees työ teällä kyttäilette?”

  Reima Muristo

  ”Autokaupassa sai joskus nopeammin palvelua kun meni asioimaan työvaatteissa.”

  Jotkin näköjään toimivat pornoalalla.

  arto

  http://Oregon metsurin suojainsarja 3 os. 85-02453 0 arvostelua Oregon metsurin suojainsarja 3 os.     Siinä hauska ja halpa sarja.

  Jätkä

  Mitä hauskaa arto näkee tuossa sarjassa?  Halpa se kyllä on, mutta…

  arto

  <p> Nuo lahkeet. Nähnyt niitä paljon ulkomailla harvemmin suomessa.</p>

  Visakallo

  Nuo suojalahkeet mahdollistavat lämpimissä keleissä alakertaan hyvinkin keveän pukeutumisen, jos vaikka johonkin mökeille kesälesket sattuisivat pyytämään puuntekoon…

  A.Jalkanen

  Meinaako Visakallo mennä metsätöihin Windows 95 man-tyylillä?

  Nostokoukku

  Luulen, että lähtee mökkipuita kaatamaan Oscar-kaalassa esiintyneiden asussa. Pelkkä läpinäkyvä sadeviitta.

  metsä-masa

  Jos metsuri varusteiden tarve on lähinnä kesäaikaan ja metsänhoitotöissä, kannattaa varusteet hankkia merkki liikkeestä kesätyöhön sopivasta tuotteista. Nykyisin koko- ja malli valikoimassa on valinnanvaraa juuri ulo- ja metsätöihin.

  Myös mitoitus vastaa paremmin käyttäjän mittoja ja ovat siten miellyttäviä pitää ja käyttää. Oma kokemus on vahvistunut kun hankin kerralla hieman laadukkaammat, ne kestää pitoa pesua jopa vuosikymmenen.

Esillä 10 vastausta, 41 - 50 (kaikkiaan 54)