Keskustelut Metsänhoito Uusia kemerahakemuksia ei 7.5.2016 jälkeen hyväksytä.

Esillä 6 vastausta, 31 - 36 (kaikkiaan 36)
 • Uusia kemerahakemuksia ei 7.5.2016 jälkeen hyväksytä.

  Ohoh, rahat on loppu, mutta silti aika raju päätös. Enteileekö koko kemeran alasajoa? Jos näin, metsäkeskuksen porukalle yt;tä tiedossa.

 • ChesterC

  4 hehtaarin rahoitushakemus tuli jätettyä Metsään.fi kautta. Hyvä ja helppokäyttöinen uudistus sovellukseen. Harmi vaan, että jää nyt tyhjänpantiksi toistaiseksi. Onneksi maahanmuuttoon löytyi heti 130 miljoonaa lisäbudjetista, ettei ihan kaikilta rahat lopu.

  jees h-valta

  Kyllähän tuo aivan selvä on että tukipolitiikka on tiensä päässä mutta se vain pitäisi tehdä tasapuolisesti eli yritystuet myös poistoon.

  Gla Gla

  Erikoinen on tosiaan nykyinen systeemi, jossa tukien maksu voidaan sormia napsauttamalla lopettaa. Muita yritystukia, kuten tuulivoimatukia, ei voida lopettaa, koska siinä annettaisiin luva Suomesta epäluotettavana ympäristönä harjoittaa taloudellista toimintaa.

  Toisaalta, kun loppuvuodesta jätettyyn rahoitushakemukseen ei ole päätöstä tullut, vaikka työt on tehty, jotain muutakin ongelmaa koko systeemissä on. Paperinpyöritystä koko homma, kuten sairaaloissakin, jossa puolet työajasta menee tällaiseen. Harmi, jos ongelma koitetaan ratkaista keskeyttämällä prosessi.

  Gla Gla

  Ennen oli mahdollisuus tehdä hienosäätöä kuvioiden suhteen toteutusilmoituksen täytön yhteydessä. Nyt yksiselitteisesti sanotaan, että pinta-ala toteutusilmoituksessa ei voi olla suurempi kuin hakemuksessa. On siis jatkossa syytä laittaa hakemukseen sellainen määrä hehtaareita, että varmaan riittää. Nimim. turhan nuukasti hakemusvaiheessa kuvionsa merkannut.

  vande

  Rahoitushakemus juurikäävän torjuntaan on jätetty elokuussa 2015. Toisen hakemuksen jätin taimikon varhaishoidosta sekä nuoren metsän hoidosta marraskuussa 2015. Kummastakaan ei ole kuulunut mitään. Kauanko teillä muilla on päätöksissä kestänyt?

  metsä-masa metsä-masa

  Metsäkeskukset työt on olleet ruuhkaisia vuodenvaihteesta alkaen, ja osalla Metsäkeskuksia niin phasti, ettei omaväki ole selvinnyt ilman lisä apua.

  Meidänkin marrakuulla tehty rahoitushakemus oli hetken väärässä mapissa, mutta asia selvisi jo helmikuulla. Toteutusilmoitus meni heti perään ja päätös siitä tuli maaliskuulla.

  Kannattaa soittaa ja tiedustella mitä rahoitushakemuksille kuuluu !

Esillä 6 vastausta, 31 - 36 (kaikkiaan 36)