Keskustelut Metsänomistus Verotuksen paha moka Kujalan syynissä ja vaateissa…..

Esillä 3 vastausta, 21 - 23 (kaikkiaan 23)
 • Verotuksen paha moka Kujalan syynissä ja vaateissa…..

  Kujala on jälleen kiinnittänyt huomiota epäoikeudenmukaiseen verotuskäytäntöön maassamme. Mikä oikeus verottajalla on laittaa metsänomistajat eriarvoiseen asemaan?
  EU-lainsäädännössä Kujalan vaade on ilmanmuuta jälleen selkeä rikkomus valtioltamme ja näinollen joudumme aika noloon tilanteeseen kun aivan tavallinen Suomalainen metsänomistaja joutuu käskyttämään EU-tuomioistuimen kautta maamme lainsäätäjiä!

 • tamperelainen tamperelainen

  <<>

  Nopsasti arvioiden tässä esimerkkitapauksessa tuo veroprosentti laskee selkeästi,jos verottoman osingon määrää lasketaan, niin että osingon loppuosa on verotonta ja pääomaverotettua(ansioverotuksen sijasta)

  Puun takaa

  Kun rehellisiä ollaan, Suomen vero- ym. lainsäädäntöä on askel askeleelta hivutettu metsien suuromistajuutta suosivaan suuntaan. Varallisuusveron poisto oli näistä yksi askel. Metsälain ja mhy-lain muutos esitetyssä muodossa toimii samaan suuntaan. Lopullinen niitti pienemmille metsänomistajille koituu FSC-sertifikaatista. Se on räätälöity suurmetsänomistajien käyttöön. Kujala kumppaneineen alkaa pikkuhiljaa päästä tavoitteeseensa.

  tamperelainen tamperelainen

  Näiden metsää omistavien osakeyhtiöiden kyky ostaa lisää metsää paranee entisestään kun yhteisövero askee rapiat 4.5%

Esillä 3 vastausta, 21 - 23 (kaikkiaan 23)