Keskustelut Metsänhoito Vihreiden metsäpolitiikka

Esillä 10 vastausta, 3,441 - 3,450 (kaikkiaan 3,468)
 • Vihreiden metsäpolitiikka

  Merkitty: 

  VIHREIDEN POLIITTINEN TAVOITEOHJELMA 2019-2023. Tämä varmasti muuttuu vielä puoluekokouksessa 16.‒17.6.2018. Otteita ohjelmasta.

  – Lisätään METSO-ohjelman rahoitusta niin, että vähintään 10 % Etelä-Suomen metsistä on suojeltu.

  – Muutetaan valtion omistamat vanhat tai muuten arvokkaat metsät suojelualueiksi ja lopetetaan avohakkuut muuten kuin kestävän metsänhoidon kannalta välttämättömissä tapauksissa.

  – Metsätalouskäytössä olevien turvemaiden uudis- ja kunnostusojitukset muutetaan luvanvaraisiksi. Avohakkuista luovutaan turvemailla vesien- ja ilmastonsuojelun edistämiseksi.

  PS Metsälehden keskustelupalstan teemoista puuttuu metsäpolitiikka.

 • jees h-valta

  Omat koirat puri ? heh,heh!

  Visakallo Visakallo

  Miten vihreä voi yleensäkään syyttää villieläintä lampaittensa tappamisesta? Villieläimiähän pitää suojella kaikin keinoin ja onhan niidenkin syötävä.

  Tolopainen

  Miten vihreä voi toimia yrittäjänä. Kyllä hänen paikkansa on ympäristöministeriössä ylitarkastajana. Muuhun ei kykene kuin siihen että on virka ja muut elättää.

  Kalle Kehveli

  Kaupunkien mega-luokan saastuttaminen pitää saada kepun lehtien sivulle ja pian. Faktat ja ihmisten huomio siihen. Kaupungit ovat suurin vesistöjen ja maaperien pilaajina sekä metsäkatojen tekijöinä.

  Vihreät ja ympäristöministeriö ovat aiheuttaneet suomen taloudelle kymmenien miljardien vahingot.

  Visakallo Visakallo

  Nythän Kalle onkin alkanut kirjoittaa niin kuin asiat ovat. Tämä on hyvä alku! Maaseutua ja sen ihmisiä ei voikaan enää syyllistää niin kuin ennen tehtiin, koska lähes kaikki asuvat jo kaupungeissa.

  Rane
  Visakallo Visakallo

  Elokapina saa nyt oikein kunnolla taustatukea realimaailmasta. Nyt pitääkin elää niin kuin opettaa:

  https://yle.fi/uutiset/3-12114686

   

  Gla Gla

  Italiassa jo rakennellaan tukipakettia, kun ei ole varaa maksaa sähkölaskua. Mistä ulkomaisen järjestön kadulla makaavat edustajat rahaa sähköön saavat?

   

  Puuki

  Eikös se polliisien joskus antama sähkö ole ihan ilmaista, lyhytaikaista mutta ilman kuluja tullee ?   Nythän kannatti jäläkiviisaana tehdä määräaikainen sähkösopimus 1-2 kk sitten kuten puukaupatkin n.2-3 kk sitten.

  Gla Gla

  Asiakkaalle se voi olla maksutonta, mutta ilmaista ei ole. Siksi Saarikko käy keskustelua poliisin rahoituksesta. Ehkä poliisiministerin mielestä poliisin ei tarvitse käyttää resursseja Elokapinalaisiin, kun ovat hyvällä asialla.

Esillä 10 vastausta, 3,441 - 3,450 (kaikkiaan 3,468)