Rakeita putkeen

Ensi kesänä huimaa kasvua odotettavissa?

Nyt vasta huomasin, että taimet on niin myrkytettyjä, että pitäisi käyttää pitkävartisia suojakäsineitä niihin koskiessa.

Kommentit (5)

  1. Entäs ne kuvat viimevuotisista istutuksista, joissa käytit ko. rakeita?

  2. Se en ollut minä. Omat kokemukseni alkavat tän vuoden Juhannusviikolta jolloin MHY istutti minulle kuusta arGrowlla. Niissä taimissa ei vielä mitään ihmeellistä kasvua näkyvissä.

  3. Ensikesänä/keväällä aion kokeilla samaa mutta käyttää Biolanin puutarhan kevätlannoitetta ja ensin putkella reikä maahan sitten lannoite ja taimi perään, tarkoitus istuttaa 1,5v kuusta ja 1v männyntaimia, 2ha on molempia sekä 1ha tulee tienvarteen koivua, ehkä myös siihen laitan lannoitetta, mutta varovaisesti kuten myös kuuselle ja männylle.

  4. Jos laittaa kevätlannoitetta pitää määrässä olla tarkkana. Tuossa putkessa oleva lannoite on hitaasti liukenevaa. Kevätlannoite ei näin ole. Sitten kun se laitetaan suoraan juuripaakun alle niin lannoitetta voi helposti mennä liikaa. En tiedä olisiko parempi laittaa viimeisenä taimen juurelle pinnalle.

  5. Pitääkin osaan laittaa alle ja osaan päälle, sitten katsoa miten kävi, Juu pieniä määriä ajattelin laittaa, apulanta tunnetusti kovaa tavaraa..

Metsänhoito Metsänhoito

Keskustelut

Kuvat