Kommentit (8)

 1. Mukava taukopaikka, tauolla, töiden lomassa voi oikaista pitkälleenkin !

 2. Uutta tuotantoa näyttää olevan ja kahvit, että makkarat samoilla tulilla lehden lukijalle valmistuu. Sopisi Metsälehden mainoskuvaksikin vallan mainiosti.

 3. Hieno kuva, mutta pari yksityiskohtaa jättää kysymyksiä.

  Aiheuttaako peltikatto ilman harvalaudoitusta tai aluskatetta kondenssivettä taukoa pitävän ja sen varusteiden päälle? Saati, että yöpyisi tuossa.

  Onko hirsirungon päällä olevien runkotolppien kiinnitys riittävän tukeva?

  Toimiiko otsalauta palkkina, kun jänneväli on yli 2 m ja pyöreä hirsi siihen nähden kovin ohut? Vasemmalla näyttäisi, että otsalauta on tolpan päällä, oikealla ei.

 4. Kiitos kommentoijille ja tervetuloa tulille Jänispassiin. Sijainti löytyy Tulikartalta. ( http://www.tulikartta.fi ) Syksyllä olen tuossa yöpynyt ja ihan kuivana herännyt ja hyvin nuo rungon päällä olevat rakenteet ovat ensimmäisen talven kestäneet.

 5. Aika hiljaista on sen kondenssin kanssa kun on avoimesta tilasta kyse.

 6. Ei taida paljon lumikuormaa kertyä, mutta tuuli tietysti voi vähän riepoa. Jonkinmoinen vinoreivaus etupuolelle voisi mieltä rauhoittaa. Pysyy luultavasti noinkin kyhyllään.

 7. Glan huomiot jakaen. Ja en kyllä pienelläkään tuulella nukkuisi tuollaisen alla. Kyllä tuollainenkin lumikuormaa aika hyvän mällin kerää. Toki niin kauan kun pelti liukas tulee nopeasti alas. Mutta hyvin peltiin jäätynyt suojalumikuorma kyllä voi romahduttaa yläosan.

 8. Hieno! Lisävarusteeksi voisi viritellä sateen varalta pressun ja/tai itikkaverkon nukkujan suojaksi. Nämä pois silloin kun istutaan tulilla.

Luonto Luonto

Kuvat