Eero Aarnio suunnitteli aaltopahvista leikkimökin

Mökin toteuttivat Metsä Boardin kanssa yhteistyössä pakkausuunnitteluyritys Futupack ja pahvijalostaja Capertum.

Leikkimökin kokoaminen tarjoaa mukavaa yhteistä tekemistä, joka piristää ja tuo iloa koko perheelle, suunnittelija Eero Aarnio pohtii.
Leikkimökin kokoaminen tarjoaa mukavaa yhteistä tekemistä, joka piristää ja tuo iloa koko perheelle, suunnittelija Eero Aarnio pohtii.

Muotoilija Eero Aarnio on suunnitellut leikkimökin aaltopahvista. Erilaiset materiaalit ja niiden mahdollisuudet ovat aina kiinnostaneet Aarniota, aaltopahvissa kiehtoi keveys ja ympäristöystävällisyys.

”Aikoinaan omat lapseni rakensivat majoja tyhjistä pahvilaatikoista. Leikkimökin kokoaminen tarjoaa mukavaa yhteistä tekemistä, joka piristää ja tuo iloa koko perheelle”, Aarnio kertoo.

Kevyttä ja kestävää leikkimökkiä voi helposti liikuttaa paikasta toiseen. Mökin voi pystyttää lastenhuoneeseen tai sään salliessa pihamaalle. Käytön jälkeen sen voi taitella kokoon säilytystä varten.

Leikkimökin pinnoissa käytettiin Metsä Boardin kevyitä ja lujia valkoisia kraftlainereita. Mökin toteuttivat Metsä Boardin kanssa yhteistyössä suomalaiset pakkaussuunnitteluun erikoistunut Futupack ja pahvijalostaja Capertum.

Aarnio tunnetaan muun muassa Pallotuoli-designklassikosta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Harrastukset Harrastukset