Iivari Mononen -konserni ostoksilla Englannissa ja Irlannissa

Yritysjärjestelyjen jälkeen Iivari Mononen -konsernin liikevaihto nousee yli sadan miljoonan euron ja henkilöstön määrä 200:aan.

Iivari Mononen -konserniin kuuluva Scanpole Oy on sopinut yritysjärjestelyistä ranskalaisen Saint-Gobain konsernin kanssa.

Scanpole Oy on ostanut Saint-Gobainin omistamien irlantilaisen PDM Timber Treatmentin ja englantilaisen Calders & Grandidgen koko osakekannan. Molemmat yhtiöt ovat erikoistuneet pylväiden ja aitapaalujen valmistamiseen Irlannin ja Englannin markkinoilla.

Calders & Grandidgen osakekauppa siirtyy Englannin kilpailuviranomaisten käsittelyyn.

PDM Timber Treatmentin liikevaihto vuonna 2023 oli 33,4 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 30 työntekijää. Calders & Grandidgen liikevaihto puolestaan oli oli 16,5 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on 52 työntekijää.

Yritysjärjestelyjen jälkeen Iivari Mononen -konsernin liikevaihto nousee kuluvana vuonna 2024 yli sadan miljoonan euroa ja henkilöstön määrä 200:aan.

”Iivari Mononen konsernin strategiana on olla markkinajohtaja puupylväsmarkkinoilla ja Pohjois-Euroopan suurin puisten aitapaalujen valmistaja. Järjestelyt mahdollistavat synergiaedun puunhankinnassa, logistiikassa ja tehtaiden välisessä tuotantoyhteistyössä”, sanoo Iivari Mononen konsernin toimitusjohtaja Ari Mononen.

´

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa