Juha Mäkiselle Metsämiesten Säätiön hallituksen nuija

Ikäpykälä pakotti Säätiön hallituksen valitsemaan uudet puheenjohtajat.

Metsämiesten Säätiön hallitus on syyskokouksessaan valinnut uudeksi puheenjohtajakseen viestintäjohtaja Juha Mäkisen Nurmijärveltä. Mäkinen on ollut Säätiön hallituksen jäsen vuodesta 2011.

Puheenjohtajana vuodesta 2011 toiminut metsäneuvos Ilpo Tikkanen ei ollut enää käytettävissä hallitukseen sääntöjen ikäpykälän vuoksi. Hänen tilalleen hallitukseen valittiin professori Anne Toppinen.

Myöskään hallituksen nykyinen varapuheenjohtaja Matti Malkamäki ei ollut valittavissa ikäpykälän vuoksi. Uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin neuvottelupäällikkö Erkki Eteläaho.

Simo-Pekka Helanderin tilalle hallituksen jäseneksi ja Säätiön arvopaperisijoituksista vastaavaksi sijoitustoimikunnan puheenjohtajaksi valittiin toimitusjohtaja Jarkko Niemi.

Matti Malkamäen tilalle hallitukseen valittiin ostopäällikkö Risto Nurmela. Heikki Pajuojan tilalle valittiin metsäjohtaja Tomi Salo.

Metsämiesten Säätiössä hallituksen jäsenten toimikausi on kolme vuotta kerrallaan. Kun henkilö on täyttänyt 67 vuotta, häntä ei voida enää valita uudelleen.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänhoito Metsänhoito

Kuvat