Kaikki kiinteistön todistukset nyt verkosta

Maanmittauslaitoksen verkkopalvelusta voi ostaa lainhuutotodistukset, rasitustodistukset, kiinteistörekisteriotteet, kiinteistörekisterin karttaotteet ja vuokraoikeustodistukset.

Maanmittauslaitos kehittää verkkopalvelujaan ja sujuvoittaa kiinteistöasioiden hoitoa. Nyt laitoksen asiointipalvelusta voi ostaa kaikkia kiinteistöjä koskevia otteita ja todistuksia: lainhuutotodistukset, rasitustodistukset, kiinteistörekisteriotteet, kiinteistörekisterin karttaotteet ja vuokraoikeustodistukset.

Tietoja voi hakea palvelusta kiinteistötunnuksen, määräalatunnuksen tai vuokraoikeuden laitostunnuksen perusteella. Löytyneestä kohteesta näytetään perustietoja sekä linkit otteiden ostamista varten.

Verkosta edullisemmin

Aiemmin verkossa on voinut ostaa vain omia kiinteistöjä koskevia otteita, muuten on pitänyt kääntyä Maanmittauslaitoksen asiakaspalvelun puoleen. Asiakaspalvelu on edelleen käytössä, mutta verkkopalvelusta tositteet saa edullisemmin.

Kiinteistön omistaja voi tarkistaa palvelussa maksutta oman kiinteistönsä tiedot, hakea lainhuutoa ja katsoa käynnissä olevat lainhuudot, kiinnitykset ja erityisen oikeuden kirjaamiset.

Palveluun on tulossa lisää ominaisuuksia syksyn aikana.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänomistus Metsänomistus