Laania lisää puunhankintaa, Kaakkois-Suomeen perustettu uusi ostotiimi

Uutta tiimiä vetää puunhankintapäällikkö Vesa Ovaska.

Laania laajentaa toiminta-aluettaan Kaakkois-Suomessa. Energiapuuyhtiö ostaa puuta aiempaa tehokkaammin Etelä-Karjalassa, Kymenlaaksossa ja Etelä-Savossa. Kokonaan uusia puunhankintakuntia ovat muun muassa Imatra, Puumala, Rantasalmi, Sulkava ja Joroinen.

Kaakkois-Suomen puunhankintaa on vahvistettu rekrytoimalla puunhankintapäällikkö ja kolme metsäasiantuntijaa sekä muodostamalla uusi puunhankintatiimi Kaakkois-Suomeen.

Kaakkois-Suomen tiimiä johtaa puunhankintapäällikkö Vesa Ovaska Joutsasta. Uusina metsäasiantuntijoina ovat aloittaneet Tapio Joentausta (Imatra, Lappeenranta, Lemi, Savitaipale ja Taipalsaari), Niina Hautamäki (Luumäki, Miehikkälä ja Virolahti) ja Santeri Väisänen (Joroinen, Juva, Rantasalmi, Sulkava ja Puumala).

Kaakkois-Suomen tiimiin liittyvät myös Etelä-Savon alueen metsäasiantuntijat Pekka Vasara (Hirvensalmi, Mikkeli, Mäntyharju ja Pertunmaa) sekä Janne Tarvainen (Juva, Kangasniemi, Mikkeli ja Pieksämäki).

Laajentumisen taustalla on voimalaitosten kasvava energiapuun tarve sekä suuri kysyntä hoitohakkuille, Laaniasta todetaan.

”Energiapuu on mielekäs vaihtoehto metsän harventamistarpeissa, sillä sitä voi olla taloudellisesti kannattavampaa korjata talteen sellaisistakin kohteista, joista kuitupuun saanto ei olisi riittävää”, Laanian metsäjohtaja Juha Fränti kertoo tiedotteessa.

Laania on Lassila & Tikanoja Oyj:n ja Neova Oy:n yhteisyritys. Sen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on noin 100.

Lisää aiheesta: Juha Fränti valittu Laanian metsäjohtajaksi

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa