Metsämuseo Luston johtaja vaihtuu

Metsämuseosäätiön hallitus on käynnistänyt uuden johtajan haun.

Savonlinnan Punkaharjulla sijaitsevaa Suomen Metsämuseo Lustoa keväästä 2008 johtajana ja sitä ennen vt. johtajana luotsannut Helkamari Knaapi on ilmoittanut luopuvansa tehtävästä tämän vuoden aikana. Suomen Metsämuseosäätiön hallitus on käynnistänyt uuden johtajan haun.

”Näin muutaman vuoden alle viisikymmentävuotiaana on hyvä aika miettiä myös omaa tulevaisuutta ja muitakin työelämän vaihtoehtoja. Tehtävät Lustossa ovat olleet erittäin palkitsevia ja antoisia, sekä tarjonneet paikallisen ja valtakunnallisen näköalapaikan metsä-, museo- ja matkailualoille. Kolikon toinen ja henkisesti raskas puoli on ollut kulttuurialalle valitettavan tyypillinen taistelu taloudellisten resurssien riittävyydestä,” Helkamari Knaapi toteaa.

”Lusto on vakiinnuttanut asemansa museosektorin aktiivisena ja arvostettuna toimijana, jota pidetään edelläkävijänä monissa asioissa. Myös hanketoiminta on ollut ennakkoluulotonta”, arvioi Knaapin johtajakautta Metsämuseosäätiön hallituksen puheenjohtaja Jorma Saarimaa.

Helkamari Knaapi johtaa Lustoa kunnes uusi johtaja on valittu ja aloittanut työnsä.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Harrastukset Harrastukset