Metsäpalveluyrittäjät löytyvät nyt kartalta

Uusi palvelu kokoaa kotimaiset metsäpalveluyrittäjät samalle kartalle.

Suomen metsäkeskus on kehittänyt uuden palvelun metsäpalveluyrittäjyyden näkyvyyden lisäämiseksi. Metsäpalveluyritykset kartalla -palveluun on viime vuodesta lähtien koottu kotimaisten metsäpalveluyritysten tiedot.

”Tämä lähti liikkeelle tarpeesta koota yhteen kantaan metsäpalveluyrittäjät valtakunnallisesti. Metsäalan isot toimijat tarvitsivat metsäpalveluyrittäjien yhteystietoja urakkatarjouspyyntöjen kohdentamiseen”, kertoo projektipäällikkö Marko Ämmälä Metsäkeskuksesta.

Niinpä Metsäkeskus teki kaikille metsäpalveluyrittäjyysseminaareihinsa osallistuneille nettikyselyn, jossa tiedusteltiin yrityksen nimi, toimiala ja toiminta-alue sekä kiinnostus luovuttaa tiedot eteenpäin.

Aluksi tarkoituksena oli kerätä yrityksistä lista, joka olisi ollut nähtävillä Metsäkeskuksen verkkosivuilla.

”Sitten huomattiin, että pienellä vaivalla saadaan sijoitettua yrittäjät kartalle, kun osoitetiedot olivat olemassa. Se palvelee myös yksityisiä metsäomistajia, sillä nyt voi kartalta katsoa, millaisia metsäpalveluita alueella on tarjolla”, Ämmälä sanoo.

Tähän mennessä parisensataa yrittäjää on ilmoittanut tietonsa ilmaiseen palveluun, jossa yritykset on sijoitettu pisteinä kartalle.

Metsäpalveluyrittäjät ovat Ämmälän mukaan ottaneet karttapalvelun positiivisesti vastaan.

”Ilmainen verkkonäkyvyys on varsinkin pienille yrityksille hieno juttu.”

Metsäpalveluyrittäjät kartalla löytyvät osoitteesta www.metsakeskus.fi/metsapalveluyrittajyys-kasvuun.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänhoito Metsänhoito

Kuvat