Metsäteollisuus lisää EU-vaikuttamistaan, Brysseliin avataan oma toimisto

Uutta toimistoa vetämään valittiin Kaisu Karvala.

EU-vaikuttaja Kaisu Karvala aloittaa Metsäteollisuus ry:n EU-asioiden johtajana helmikuussa 2023. (Kuva: Metsäteollisuus ry)

EU:n rooli metsäteollisuuden toimintaympäristön määrittämisessä on vahvistunut. Metsäteollisuus aikookin lisätä omaa vaikuttamistyötään unionin suuntaan ja avaa sitä varten Brysseliin oman toimiston. Toimisto aukeaa ensi vuoden helmikuussa.

”Ymmärrys pohjoismaisen metsätalouden ja -teollisuuden perusasioista, niiden tuottamista mittavista ilmasto- ja taloushyödyistä on hyvin vähäistä. Tarvitsemme entistä vahvempaa asiantuntemuksen ääntä Brysseliin”, toteaa Metsäteollisuus ry:n toimitusjohtaja Paula Lehtomäki.

Vaikutustyötä vetämään ja uutta toimistoa johtamaan on valittu Kaisu Karvala. Hän työskentelee tällä hetkellä konsulttiyritys Access Partnershipissä globaalien teknologiayhtiöiden kestävän kehityksen ja EU-lainsäädäntöhankkeiden parissa. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Telian yhteiskuntasuhteiden globaalina johtajana, Rovio Entertainmentin Global Public Affairs and Communications -liiketoiminnan johtajana ja Brysselissä toimivan konsulttiyritys Fipran päästrategina.

”Halusimme tehtävään ensisijaisesti erittäin vankan Bryssel-kokemuksen ja -verkostot omaavan ihmisen. Siinä Kaisu on mitä mainioin osaaja”, Lehtomäki sanoo.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa