Metsätierakentajan vetäjä vaihtuu, Jukka Koivumäki siirtyy eläkkeelle kesällä

Temepa Infran uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Panu Pettinen.

Metsäteiden rakentamiseen erikoistuneen Temepa Infran toimitusjohtaja vaihtuu. Nykyinen toimitusjohtaja Jukka Koivumäki jää eläkkeelle kesän aikana ja siirtyy yhtiön hallituksen jäseneksi. Uudeksi johtajaksi on valittu metsätalousinsinööri Panu Pettinen (45). Hän aloittaa huhtikuun alussa.

Pettinen siirtyy Temepaan Kymenlaakson metsänhoitoyhdistyksen toiminnanjohtajan paikalta. Siellä hän on työskennellyt vuodesta 2021, sitä ennen hän toimi aluepäällikkönä Etelä-Karjalan metsänhoitoyhdistyksessä.

”Uskon, että Temepa voi alan edelläkävijänä tukea asiakkaitamme entistä paremmin metsä- ja yksityisteiden ylläpidossa ja pitämällä sähkölinjat ja tieverkoston turvallisina tehokkaan puunpoiston avulla”, Pettinen sanoo tiedotteessa.

Temepa Infra perustettiin vuonna 2014. Se on keskittynyt metsäinfran rakentamiseen ja perusparantamiseen sekä puustonpoistoon. Vuonna 2022 yhtiö osti Otson konkurssipesältä sen yksityistie- ja luonnonhoitohankkeiden projektikannan. Samalla Temepasta tuli alan johtava valtakunnallinen palveluyhtiö.

Metsänhoitoyhdistys Kymenlaaksosta kerrotaan, että uuden johtajan haku käynnistetään nopealla aikataululla.

Lisää aiheesta: Panu Pettisestä Kymenlaakson metsänhoitoyhdistyksen uusi johtaja

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänhoito Metsänhoito