MTK:n metsäjohtaja vaihtuu

Juha Hakkarainen siirtyy Finsilvan johtoon, tilalle tulee Marko Mäki-Hakola.

MTK:n metsäjohtajana vuodesta 2009 toiminut Juha Hakkarainen on valittu Suomen suurimpiin metsänomistajiin kuuluvan Finsilva Oyj:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässä elokuun alussa.

MTK:n johtokunta on valinnut uudeksi metsäjohtajaksi heinäkuun alusta alkaen MTK:n nykyisen elinkeinojohtajan Marko Mäki-Hakolan.

Finsilvan nykyinen toimitusjohtaja Harri Viitaniemi jatkaa johdon neuvonantajana vuoden 2021 loppuun asti, jonka jälkeen hän siirtyy eläkkeelle.

Juha Hakkarainen toteaa jättävänsä työnsä järjestössä haikein, mutta luottavaisin mielin.

”Vuodet MTK:ssa ovat olleet työntäyteisiä ja paljon on saatu aikaan niin kotimaassa kuin kansainvälisesti”, hän toteaa tiedotteessa.

Uusi metsäjohtaja Marko Mäki-Hakola näkee tehtävänsä todella tärkeänä. Hänen mukaansa viime aikojen keskustelun metsien käytöstä on ollut hämmentävää. Hän odottaa erityisesti sitä, että pääsee muutaman vuoden jälkeen taas tiiviiseen yhteistyöhön metsänhoitoyhdistysten kanssa.

”Olen varma, että yhdessä pystymme lisäämään metsien kestävää monipuolista käyttöä runsaasti. Tämä tuo metsänomistajille paljon mahdollisuuksia”, Mäki-Hakola toteaa.

Mäki-Hakola toiminut myös Metsäomistajien liitto Länsi-Suomen johtajana, MTK:n tutkimuspäällikkönä sekä Pellervon taloudellisen tutkimuslaitoksen tutkijana.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänomistus Metsänomistus

Keskustelut

TES

Kuvat