Pirkanmaa vahva metsäurheilijoiden kesäkilpailuissa – voitot sekä pikakisassa että joukkuekisassa

Kilpailut pidettiin viime viikonloppuna Suonenjoella ja Leppävirralla.

Viime viikonloppuna käytiin Suomen metsäurheiluliiton kesämestaruuskilpailut Suonenjoella ja Leppävirralla. Kyseessä oli liiton 72. kesäkisat.

Perjantaina kisatun pikakisan voitti Pirkanmaan Jukka Pohjonen, toiseksi tuli Vastuun Markku Nieminen ja kolmanneksi Etelä-Pohjanmaan Esko Taipalus. Pikakisassa oli kahdeksan tehtävää 900 metrin polun varrella, jonka päälle 2,7 kilometrin suunnistusrata.

Joukkuekisan voiton vie Pirkanmaa, Etelä-Pohjanmaa oli toinen ja Häme-Uusimaa kolmas.

Lauantaina käytiin yleisen sarjan kisa. Kolmen kilometrin reitillä oli 12 tehtävää, ja sen päälle neljän kilometrin suunnistus. Mestaruuden vei Keski-Suomen Ari Martikainen, hopealle sijoittui Pirkanmaan Jukka Pohjonen ja pronssille Kainuun Arto Huotari.

Tehtäväsarjan paras oli Keski-Pohjanmaan Harri Simola, kakkonen Etelä-Pohjanmaan Aku Nieminen ja kolmas Pohjois-Karjalan Timo Puustinen.