Stora Enson Oulun-tehtaan johtaja jättää yhtiön

Juha Mäkimattila on niukkasanainen eron syistä ja jatkosuunnitelmistaan, sanomalehti Kaleva kertoo. Väliaikaiseksi tehtaanjohtajaksi on nimitetty kartonkitehtaalta Janne Rimpiläinen.

Stora Enso Oulun tehtaanjohtajana toiminut Juha Mäkimattila jättää yhtiön yli kolmekymmenvuotisen uran jälkeen. Asiasta uutisoi sanomalehti Kaleva.

Väliaikaiseksi tehtaanjohtajaksi on nimitetty kartonkitehtaan tuotantopäällikkö Janne Rimpiläinen. Hän toimii tehtävässä 10. tammikuuta alkaen siihen saakka, kunnes uusi tehtaanjohtaja on nimitetty.

Oulun tehtaalla on menossa paperikoneen muuntaminen kartonkikoneeksi. Investointiprojekti etenee yhtiön mukaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

”Tällaisiin muutosvaiheisiin liittyy usein myös henkilövaihdoksia”, Stora Enson Oulun viestintäpäällikkö Anne Myllykoski kommentoi Kalevan mukaan. Uuden tehtaanjohtajan haku aloitetaan mahdollisimman pian.

Kalevan puhelimitse tavoittama Mäkimattila on niukkasanainen syistä ja jatkosuunnitelmistaan.

”Olemme sopineet, että emme kommentoi tätä asiaa.”

Mäkimattila on työskennellyt Stora Ensossa ja sen edeltäjässä Ensossa vuodesta 1990, josta Oulussa tehtaanjohtajana vuodesta 2019 lähtien.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa