Husqvarnalta uudet raivausvaljaat ammattilaisille, varusteiden kiinnitys aiempaa helpompaa

Raivausvaljaiden perusrakenne on samanlainen kuin Husqvarna XT -valjaissa.

Husqvarna on esitellyt uudet XT2-raivausvaljaat. Niiden luvataan olevan entistä mukavammat ja paremmin säädettävissä käyttäjän mittojen mukaan.

Uutuusvaljaat on tarkoitettu ammattimaiseen metsän- ja ruohonraivuuseen. Valjaiden perusrakenne on samanlainen kuin alan normiksi muodostuneiden Husqvarna XT -valjaiden. Valjaisiin ripustetun sahan paino siis jakautuu harteiden ja lantion varaan.

Valjaisiin on tuotu samoja ominaisuuksia, joita on pari vuotta sitten esitellyissä moottorisahatyöhön tarkoitetussa Flexi-työkaluvyössä. Tämä tarkoittaa mahdollisuutta kiinnittää valjaisiin raivuussa tarvittavia varusteita, esimerkiksi useita pulloja pidikkeineen. Näin valjaisiin saa kiinnitettyä esimerkiksi juotavaa sekä lisäbensaa, mikä vähentää turhaa kulkemista palstalla.

Niin ikään valjaisiin saa kiinnikkeet viilalle, yhdistelmäavaimelle sekä muita säilytyskoteloita. Myös akkusahojen akuille on räätälöity omat kiinnikkeensä.

Husqvarna XT2-raivausvaljaiden suositushinta on 164,90 euroa.

XT2-valjaissa on käyttäjän pituuden mukaan säädettävä selkäosa, kuten aiemmissakin XT-valjaissa. Uusiin valjaisiin on lisäksi tarjolla jatkopala, jonka avulla valjaat saadaan säädettyä myös pitkille käyttäjille sopiviksi. Lonkkasuojan liikkuvuutta ja suojaavuutta on paranneltu.

Valjaiden suositushinta on 164,90 euroa. Varusteiden ja pullojen kiinnikkeet on hankittava erikseen. Esimerkiksi viilan ja avaimen pidike maksaa 36,90 euroa ja pullon pidike 13,90 euroa. Jatkossa Husqvarnan ammattikäyttöön tarkoitettujen raivaussahojen mukana toimitetaan XT2-valjaat.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Tekniikka Tekniikka

Kuvat