Keskustelut Tekniikka 2t öljyt

Esillä 10 vastausta, 201 - 210 (kaikkiaan 216)
 • 2t öljyt

  Merkitty: 

  Ruotsalaissahojen valmistajat suosittelee esim, käytettäväksi seossuhdetta 2% sahattaessa oman valmistajan öljyillä. Jos käyttää muun valmistajan öljyä, niin 3% seossuhde. Oletteko huomanneet mitä eroja näisä öljyissä? Minusta esim teboil bike on synteettinen 2t öljy ja lowsmoke, mutta silti pitää laittaa 3% seos!

 • Tolopainen

  2T perämoottorit pitäisi kieltää niiden öljypäästöjen takia. Pitäisi viranomaisten olla fiksumpia kuin yksinkertaiset omistajat.

  Pavekka

  No jaa. Katettu tie ekohelvettiin on sekin kun joka tarpeeseen on pakko ostaa joku uusi kiinalainen laatutuote. Tyhmät uskoo kaiken mitä sanotaan:-) Ainoa millä on merkitystä että kauppa käy.

  Mun mielestä hondakin on yliarvostettu. Myyn yleensä pois kun saa hyvän hinnan. Itselle en juuri ottaisi. Kalliit varaosat ja kuluu samalla tavalla kuin muutkin. Ja loppuunkalutuilla hondillakin on turhaa jäännösarvoa. Teknisesti ne on hienostuneita ja huollettuna antaa vastinetta. Mutta ei läheskään aina käytännöllisiä vaikka laadukkaita. Esim. Hondan ruohonleikkurit ei ole kovin käteviä.

  Nostokoukku

  Kyllä kauppiaat ostettavaa keksii. Hyvä esimerkki on vihreän asfaltin, nurmikon, hoitoon kehitetyt ”välttämättömät” vempaimet ja tuotteet. On leikkuria, trimmeriä, sammalsyöppöä, kymmentä erilaista siementä pallollokenttälajeista samettinurmeen jne. Kaikki taitavat olla kuitenkin samaa limaista raiheinää. Miten sitä ennen pärjättiin? Isä-ukko niitti pihan viitakkeella juhannukseksi ja toisen kerran elokuun alussa. Piha kasvoi valko-apilaa, ratamoa, sauniota ja muita ketokasveja, ja oli siisti. Onneksi oma piha on niin puustoinen, että kasvaa enimmäkseen sammalta.

  JTN

  Kyllähän 2T hyvä kone on. Kevyt, yksinkertainen, halpa valmistaa ja helppo korjata. Suoraruisku 2T perämoottori hakkaa nelarin tehossa, väännössä ja kulutuksessa. Samoin kelkoissa. Öljyä menee hyvin vähän ja sekin palaa puhtaasti.

  Perämurikka

  Jotaki huonoaki.ainaki e-tekkejä palio leiponu pohojosen tuntureilla ku käy laihalla

  JTN

  ”Mistä se 2t öljy tietää missä moottorissa sitä käytetään.”

  Moottori kyllä tietää mutta aina on näitä mestareita joiden pitää rikkoa vehkeensä omaa typeryyttään ja haukkuvat sitten koneen.

  Perämurikka

  Ei tiiä öljy ei.jos seos menee laihalle on sama mitä öljyä on

  JTN

  Se on tuo Rotax sekoillu noissa päästöhommissa vähän liikaakin. SDI ja E-Tec molemmissa tehty huonoja ratkaisuja että saataisiin päästöjä vähemmäksi. Kumma juttu että Polle ja Arctic Cat pääsee niihin vaatimuksiin perinteisemmällä tekniikalla.

  arto

  JTN lle 998cc yamahan nelari turbolla moottorikelkka teho 270hv kulutus 8l sataselle. Mihin pystyy 2t noihin lukemiin. Varsinkin kulutuslukemiin. Hyvänä puolena ei käryä eikä huolta 2t öljyistä huoletonta reissua bensaa vaan tankkiin ja menoksi.

  Perämurikka

  4t on raskas ja kallis jos jotain sattuu

   

Esillä 10 vastausta, 201 - 210 (kaikkiaan 216)