Keskustelut Tekniikka 550 xp

Esillä 10 vastausta, 271 - 280 (kaikkiaan 289)
 • 550 xp

  Merkitty: 

  Bongasin tuolta Facebookista 550 xp kokemuksen . Saha kolme vuotta vanha eikä ollut sahurin mukaan paljon sahattu. Sitten oli käynyt näin ..”550 xpg antautui mykäksi täyskaasulta rilinän kera”. Saha oli viety huoltoon ja syyksi todettiin että kiertokangen alapäästä laakeri pettänyt.

  Sitten oli annettu sellainen selitys että sahauskauden välissä kertyy kosteutta ja siinä olisi osasyy laakeririkkoon . Kuka ostaa tämän selityksen ?  Vai olisiko tälle joku järkevämpi teoria olemassa ? Ja tässä nyt ei koiteta mustamaalata mitään sahamerkkiä eikä mallia.

 • Ei kiirettä.

  Ja minulla on Partner B 370 vm -84 ja vielä pörisee.Erittäin pieni ilmanpuhdistin,monet kerrat ”saanut”puhdistaa.Nuorna ollessa raivasin noin kaksisataa hehtaaria muutamana kesänä.Nyt sitte vähä viksailen.Parin kolmen vuoden päästä pitäs kolomisen ha männikköä raivata.

  Jos saha kestää,niin minäki yritän ja sitte lopetamma molemmat.

  Visakallo Visakallo

  Täällä on aina näitä, joiden putsarit eivät tukkeennu eikä terät tylsy…

  pihkatappi pihkatappi

  Ojanpenkkojen kuusipuskia kun harventaa, niin melko nopeasti on havunneulasia ilmanputsarissa. Vaikka sahasi mitä, niin aika helppo tuo on kerta viikkoon pöllyttää puhtaaksi, kestääkö siinä kaksi vai viisi minuuttia riippuu kiireestä. No kokeilemallahan sen saa selville miten paljon tehot vähenee, kun ei puhdista ja jos ei havaitse muutosta, niin puhdistaa kesken päivän ja miettii sitten että muuttuiko tilanne. Voihan se jonkun sahassa ilma kulkea jostain muutakin kautta.

  eero heikki eero heikki

  Eehän tukkeuvu eekä tylsy kun talaven makkoovat,hakkuita oli mulla lähes läpi talven.

  Tolopainen

  Taitavat siinä firmassa käyttää miehet loppuun saakku.

  Jätkä

  Pahin ilmanputsarin sotkija on minulla tullut vastaan Tilhin 024 moottori-saha. Käytännössä sulan puun aikana männikössä vähintään kahden tankin jälkeen piti putsari puhdistaa.

  Sillä sai sahattua tankillisella n. 40 minuuttia. Aika surkea esitys kaikin tavoin.

  eero heikki eero heikki

  Hyvissä voemin tiällä Tolopaenen ollaan,savusaanottu on ja savustettu myös lahnoo,työmaella sahhaelen kun en netissä voe sahata.

  petep

  Tein uuden bongauksen ja tarkoitus ei ole mollata mitään minnekään suuntaan mutta mitäs sanotte tästä,mikä vika

  ”Mikähän mahtaa olla huskun 550xp g sahassa kun hukkaa kipinää? Välillä käynnistyy ongelmitta ja välillä ei käynnisty sit ollenkaan. Kertaalleen purettu ja purkamisen jälkeen toimi hetken aikaan. Käynnistyessään saha käy niin pitkään kun bensaa riittää.”

  Jätkä

  Vanhan vaiston varassa sanoisin, että Puolassa vikaa. Kun tulpan kärkivälin pitäisi olla 0,6 mm, niin kokeile napauttaa kärkiväli puoleen siitä! On totta, että se on pieni, mutta jos saha toimii sillä, niin eikö se ole ihan hyvä juttu?

  arto arto

  Kyllä tuo tyristöri vialta kuulostaa.

Esillä 10 vastausta, 271 - 280 (kaikkiaan 289)