Keskustelut Tekniikka Alkylaattibensaa mittarista

Esillä 10 vastausta, 41 - 50 (kaikkiaan 106)
 • Alkylaattibensaa mittarista

  Merkitty: 

  Kiinnostaisi tietää – olen hukannut yhteystiedon – miltä liikenneasemilta saa mittarikentän pumpusta pienkonebensaa ja mihin hintaan.

  Tyttären mies veljensä kanssa osti uudet sahat ja aikovat niitä vinguttaa oikein tosissaan. tykästyivät alkylaattiin, kun saivat sahan kylkiäisiksi sitä ja nyt 98 haisee niin pahalta, että suorastaan ….

 • petep

  Aarre -lehti oli tehnyt youtubeen pätkän Pessisestä . Sahoja oli sen jutun mukaan mennyt 76 tähän mennessä.  Flunssaa oli ollut viimeksi 42 vuotta sitten.500 kiintoa kuukadessa oli mennyt nuorena miehenä puuta nurin. Hyvässä iskussa ja terveenä on mies pysynyt oli  bensa ollut mitä tahansa.

  Lasse

  Hyvä esimerkki bensanpolttajasta, karsinta väärältä puolen runkoa ja turva kengät oli unohtunut kotiin ja sthiilin sukkahousut ei ylettynyt kumisaappaiten päälle….

  Jätkä

  Onhan Jaakon hakkuutekniikassa parantamisen varaa, paljon on karsimista vain yhdellä kädellä, myös kärjellä ronkkimista. Omituinen tyyli on käyttää sahaa ”kävelykeppinä”.

  Kovasti Tlhi lykkää savua sahattaessa. Moittii nykysahoja huonoiksi – mitäs sahaa tuollaisella Tilhillä.

  Viimeistään videon katsottuaan voisi tehdä päätöksen, että ei Tilhiä, eikä itsesekoitettua pensaa 95 – oktaanisesta.

  jees h-valta

  Eipä se kyllä sahan vika jos vedetään liian rikkaalla öljyseoksella. Siitä tuo sininen sauhu kyllä kertoo. Paras ammattisaha siinä hyppysissä on mutta todella ihmeellistä työstöä paikkapaikoin kyllä. Toki siitä ei sahan tyyppi erottunut mutta kaippa se kunnon tykki on.

  Pete

  Näyttää sen 4t pienkonebensan alvillinen mittarihinta olevan 1.99euroa/litra joten muuta en ole käyttänytkään moneen vuoteen. Myös moottoripyörän tankkaan tällä ennen talvisäilytystä. Ruohonleikkureiden kaasutinongelmat (kalvopumpun haurastumiset) ovat myös loppuneet.

  Planter Planter

  Näyttäisi kuin sahaisi 4%:lla, tosin alkupöllähdyksen jälkeen savuttaminen normalisoituu. Nopea on, mutta itse en uskaltaisi tollaisella tekniikalla, näyttää vaaralliselta.

  arto arto

  Jätkä kyseli missä hussen koneessa on kansi……xp 1000  2 kappalein on v kone. ei vielä myynnissä. Moottori pyörät. useita. Mutta en tarkoittanut näitä edellisessä viestissä tarkoitin kiinan koneita. skootterit mopot jne  Valmistajana loncin.

  Jätkä

  arto. Ne on melko pitkälle nelitahtisia. Ei muuten HVA:n ompelukoneissakaan ole sylinterinkansia.

  Rissa

  Nesteen sivuilta (neste.fi) löytyvät tiedot eri paikkakunnilla myytävistä bensiineistä.

  Kun olet Nesteen sivuilla niin valitse ASEMAHAKU, sitten TUOTTEET ja klikkaa esim. PIENKONEBENSIINI 4-T. Kun painat ETSI niin alapuolelta voit lukea asemat, jotka myyvät ko. tuotetta.

   

  Jätkä

  Kiitoksia tiedoista. Nyt on vain niin, että toistaiseksi ne asemat ovat hieman ”kaakana”, joten täytyy vain ottaa huomioon siellä päin kulkiessa. Minulla on kuitenkin hyviä Jerry-kannuja sen verran, että voin auton takaboksissa kuljettaa laillisesti ja laillisen määrän. Nyt sain hinnankin selville: -Nelitahtisena hieman alle 2 € / litra. Itse saa valita öljyn laadun ja merkin. Nuoriso ajelee pienkoneilla ja heillä kun on tuoreöljyvoiteluakin, niin on ihan hyvä, että saan bensan 4 T-mallisena.

  Jo pelkkä säilyminen on pointti, jossa helposti säästyy lisähinnan verran, kun kevätkäynnistysvaikeus käytännössä poistuu. Ruohonleikkurissa ja jyrsimessä kuluu suhteellisen vähän bensaa, raivurit seisoo suurimman ajan vuodesta, moottorisahat on käytössä ympäri vuoden silloin tällöin.

Esillä 10 vastausta, 41 - 50 (kaikkiaan 106)