Keskustelut Tekniikka Alkylaattibensaa mittarista

Esillä 10 vastausta, 71 - 80 (kaikkiaan 106)
 • Alkylaattibensaa mittarista

  Merkitty: 

  Kiinnostaisi tietää – olen hukannut yhteystiedon – miltä liikenneasemilta saa mittarikentän pumpusta pienkonebensaa ja mihin hintaan.

  Tyttären mies veljensä kanssa osti uudet sahat ja aikovat niitä vinguttaa oikein tosissaan. tykästyivät alkylaattiin, kun saivat sahan kylkiäisiksi sitä ja nyt 98 haisee niin pahalta, että suorastaan ….

 • Jätkä

  Tolopaisen ja Jeessin on parasta pystellä Tilheinensä vain haapavesakoissa ja sielläkin lähinnä hiljaa silloin kun miehet puhuu tekemisistään.

  Kun päätehakkuussa on rungon keskijäreys pitkälti yli kiinto, ei tarvitsisi tshdä edes kolmeakymmentä runkoa päivässä, kuitenkin niitä voi tulla kuusikymmentäkin.

  Ruotsalaisella ammattisahalla saa helposti kymmenen isoa runkoa tankillisella, kunhan osaa tekniikan.

  Räpeltäjät ovat eri sarjassa!

  Planter Planter

  Näyttää vaaralliselta:

  Aspen 2 käyttöturvatiedote

  Erittäin helposti syttyvä neste ja höyry. Voi olla tappavaa nieltynä
  ja joutuessaan hengitysteihin.  Ärsyttää ihoa. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Voi aiheuttaa pitkäaikaisia haittavaikutuksia vesieliöille.

  Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta
  pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Älä hengitä pölyä/savua/kaasua/sumua/höyryä/suihketta.  Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin. JOS
  KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys
  MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin/ .  EI saa oksennuttaa.

  kuusessa ollaan

  Jaaha, vai kymmenen isoa runkoa ammattisahalla. Aika hurjan laihalla seoksella on saha, jos kolmen tukin kuusia tuo määrä menee tankillisella. ”Juosten karsittavia” mäntyjä ehkä…

  Jätkä

  Kolmen tukin kuuset olivat alikasvustoa. Tukkia tuli paraimmillaan kolmekymmentä metriä rungosta.

  Hiluxmetsuri

  Heh. Jututhan alkaa olemaan kuin suoraan Kekkosen kalavaa’asta 🙂

  Minulla on kyllä hiukan sellainen ajatus, että ei mene enää pitkään kun bensasahoilla turruuttelu jää historiaan. Energiatehokkuus ja myrkkypäästöttömyys ovat ihan ilmeisiä mutta kyllä luotettavuus ja edullisuuskin jotain merkinnevät.

  Harrastesähkösahojen taso ei riitä ammattilaisille, mutta niitä ei olekaan tehty ammattikäyttöön.

  Minä seurailisin sahavalmistajien kehitysajatuksia…

   

  Tolopainen

  Kyllä sähkösahoja löytyy jo ammattikäyttöön, reppuakulla niiden käyttöaika on useita tunteja. Metsurikäyttöön nekään eivät ole vielä riittävän tehokkaita, mutta mökkisahureille ja sisällä sahaukseen riittävän tehokkaita.

  Jätkä

  Metsätyössä saha ei saa olla kaapelin päässä, vaan se pitää voida laskea maahan silloin, kun tarvitaan kahta kättä.

  arto arto

  Voihan sen sujauttaa koteloon kuin koukun. Paino vaan 2.7 kiloa.  Kokeile jätkä Kampanja jos et ole tyytyväinen 10 pv kokeiluun saat rahat takaisin. Käy niin kuin erälle lehtipuhaltimen käyttäjälle vannoi moottorimaliin. Kokeilu hussen akkupuhallinta. Ei nykimistä käyntiin peräkontista nosto ja napista puhkuu. Ei aikonut palata moottoripuhuriin koskaan.

  Jätkä

  En osta enää yhtään sahaa, ainakaan omaan käyttöön.

  Nimetön

  EN TIETÄN JOS KUN MINÄKIN,VIELÄKIN HOMAAN SÄHKÖN SAHAN JOS.ON SAHASA TARPEEKSIN LÖYLYÄ.VA1KA MINÄ OLENKIN ELÄKE IKÄN,OHINTANTUT VIELÄ KERKIJÄÄ SÄHKÖN,SAHA LYÖTÄ LÄPIN.LÖYLYÄ ON PITÄÄ OLTA SÄHKÖN,SAHASA E1 MUUTEN TOINA HOMATA.TUOSTOSTA ON PITÄÄ SAATA,A1KANSEKSI LE1PÄN PÄÄLEN ON PITÄÄ,JÄÄTÄ MUUTAKIN KUN YLÄ HUULI.MUISTAN KUN VIELÄN TEHTIIN,VIELÄN RAVUU HOMAA VESURILA.NIIN VANHAT VESURI JERMUT E1,USKONTUT ETÄ.RAVAU SAHA TULEE SEKÄN LYÖ,LAUTALTA VESURI HOMAT.RAVAU SAHA TULI MINULA ISTU,SAHA HETI KOURAAN KUN OLIN,NUORI MIES SEKÄN.OLIN HUIPU TIKISÄ K0VAT OLI TILIT,ENSIN ALKUKSI KUN VESURI TAKSOLA PA1NETIIN.MINÄ OLIN VANHOEN VESURIN JERMUJEN,KATEUTEN SEKÄN KATKENRUUTEN K0HTE E1 PARANTUT,TILIN PUSIA NÄYTELÄ OLIVISIVAT TULTUT PÄÄLEN.SE ENSIN MÄINEN AUTOKIN OLIKIN,PITETÄVÄ SALASA

Esillä 10 vastausta, 71 - 80 (kaikkiaan 106)