Keskustelut Tekniikka ARTOLLE. 555fxt raivurin säätäminen

Esillä 7 vastausta, 31 - 37 (kaikkiaan 37)
 • ARTOLLE. 555fxt raivurin säätäminen

  Moi kaikille muillekkin..
  Tähtiavaimella jos säädän tuota kaasutinta niin pitääkö ne talttapääruuvit olla auki asennossa? Arto sanoit jossain 545 mallissa olleen 15minuuttia auki H-ruuvi ja L-20-25min auki.

  Omassani oli erään liikkeen säädön jälkeen 2,5 kierrosta H ruuvi auki ja L ruuvi vajaa puoli kierrosta. Nyt on tilanne ettei käy ollenkaan hyvin. Mutta reilu kierros L ruuvi auki ja nyt toimii.

  Mutta mitä tuo minuutit tarkoittaa säädössä. Jos laitan H-ruuvia auki 15min eli vajaa puoli kierrosta niin ei toimi alkuunkaan.

 • japine

  Säätäminen? Stiilillä ei tartte säätää. Vaihda merkkiä.

  e-h

  Kaikki tuntuu olevan tyytyväisiä omiin sahoisiiha,joka mielestäni erittäin hyvä homma,koska Ammattimiehen mielestä pöheikköjä riittää,ja niitä riittää.

  e-h

  Nykyisen Stihlin joku vuosi sitten vetäsin käyntiin,ei oo säätämistä ollu,mistä johtunee nuo husokin käyttäjien säätämiset,veikkaanpa että käyttäjistä.

  kuusessa ollaan

  Ilmahuuhtelulla varustetut sahat ovat säätöjen suhteen todella kranttuja. Huskut on suunniteltu himpun kireämpiviritteisiksi ja säätöjen osuus korostuu entisestään…Siksi hatunnosto stiilille, että on tuonut käytännössä kaikkiin suomen markkinoiden ammattisahoihin sähkösäädön, joka korjaa ongelmaa. Nythän myös 261 muuttuu mtroniciksi.

  Petri

  ”Nythän myös 261 muuttuu mtroniciksi. ”

  Onko todella näin?

  topintam

  Ompa hyvä että sain oman 261:sen käsisäätöisenä,, toimimattomien magneettivnttiilien kanssa en olisi ehkä parin vuoden päästä saanut tehtyä yhtään leikkoa.

  Petri

  Ja, so ist es wirklich mit dem MS261:

  (eli ei ollut siis aprillipäivän juttu)

  http://www.stihl.de/p/
  media/download/de-de/
  prospekt_MS_261_C-M.pdf

Esillä 7 vastausta, 31 - 37 (kaikkiaan 37)