Keskustelut Metsänhoito Avohakkuut

Esillä 10 vastausta, 101 - 110 (kaikkiaan 113)
 • Teufelin Zumi

  Mtk jeesustelee ja pesee naamansa metsällä, huutelee puskista ja samaan aikaan maatalous on Suomen suurimpia saastuttajia.

  Gla Gla

  Mitä esität ratkaisuksi?

  EDIT

  hemputtaja

  Tuo median asennevirhe/metsätalous on pahempi virhe kuin äkkiä luulisi. Päätöksenteon pitäisi perustua aitoon tietoon – ainakin enimmäkseen. Jos poliitikkojen ja virkailijoide päätöikset perustuvat esim. väitteisiin jatkuvan kasvatuksen paremmuudesta, joita  media ylläpitää, on seuraus varsin huono.

  Sen puoleen sama koskee muutakin päätöksentekoa. Jos tieto ei kelpaa olemme menossa Trumpin maailmaan keula vaahdossa.

  jees h-valta

  Zumi voisi hiukan päivittää harhojaan jos se sattuu edes olemaan mahdollista. Mistään suurimmasta saastuttajasta ei ole kyllä oikeita todisteita olemassakaan, on vain samanmoisia luuloja kuin hörhöillä yleensä on, harhoja.

  Timppa

  Mitähän Zumi söisi, jos suomalaiset maajussit eivätn tuottaisi ruokaa.  Ehkäpä hän syökin Amazonaksen sademetsään raivatulla viljelmällä kasvatettua soijaa?

  Teufelin Zumi

  Euroopassa tuotettua ruokaa Amazoonien tekemänä ja tarjoilemana.

  Rane
  Teufelin Zumi
  Timppa

  Ilmankos

  Urakoitiin kylmävarasto eräälle vihannesten maahantuojalle.  Kertoi, ettei koskaan syö hollantilaisia vihanneksia.  Niin täynnä myrkkyjäämiä ovat.  Eikä espanjalaiset sen parempia ole.

  Teufelin Zumi

  Faktantarkastus.

  Yks tuttu, taksimies, hevosmies, lapinmies, lankomies, siskon jätkäkaveri, nykyisin myös vihannesten maahantuoja, mt-lehti, pravda. Luotettavia tietolähteitä, uskoo kellä usko riittää.

Esillä 10 vastausta, 101 - 110 (kaikkiaan 113)