Keskustelut Metsänomistus Demarien metsäpolitiikka

Esillä 5 vastausta, 1,281 - 1,285 (kaikkiaan 1,285)
 • Demarien metsäpolitiikka

  Otetaan uusi viestiketju, ettei mene sekaisin vihreiden kanssa.

  Rinteen möläytyksen tulkitsen niin, että kiinteistövero on pois laskuista. Jos metsien hakkuita ei saa lisätä, ei verorasitustakaan voi lisätä. Aiemminhan on esitetty, että veron saisi vähentää puun myyntituloista, jolloin aktiivisen metsän hakkaajan verot ei lisääntyisi. Toisaalta jos ei hakkaa ja sen sijaan varastoi hiiltä, ei sitäkään ole loogista ylimääräisellä verolla palkita. Miksiköhän Rinne ei patista metsänomistajia käyttämään jalostettua taimimateriaalia, lannoittamaan metsiä ja huolehtimaan raivauksista ja harvennuksista oikea-aikaisesti, jotta saisimme lisää kestävästi tuotettua uusiutuvaa raaka-ainetta? Siksikö, että ilmastoasiantuntijat ovat ottaneet huonolla menestyksellä metsätalousinsinöörin roolin ja niitä kannattaa opposition populismin paineessa peesata?

 • Tolopainen

  Ei taida tulla metsämaalle kiinteistöveroa, kun asuntoihin sitä on vara nostaa reilusti esim. Kanadassa omakotitalon kiinteistövero on n.8000€/y, mutta siellä onkin ilmainen yksityinen sairaanhoito, joka täällä on todettu perustuslain vastaiseksi.

  Kalle Kehveli

  Kiinteät korkeat maksut ovat myrkkyä kaikille, paitsi kokoomukselle.

  rööri roope

  Työnantajilla on suunnitteilla  kiinteä maksu jäsenmaksujen tilittämiseksi ay järjestöille.Maksu peritään työntekijöiltä.Alustava suunnitelma voimaan 1.1.2020

  rööri roope

  Mökkinaapurina Saimaalla on ex ministeri sdp luhtanen.Joutu lähtee kun ukkonsa piti pimeetä työvoimaa(hieroja/siivooja).Saamarin hankala tyyppi.Hankalampi kun minä.

  Kokoomus ministeri Toivakka pihalle.Yllätys ukkonsa sekoilut.

  Keskustan Juhontalo pihalle kun tuomittiin valtakunnan oikeudessa eikun hölmöt äänesti jatkoon.

  Persujen Teuvo hölmöili eikun jatkoon uhri ei jatka.

  Nuo persujen tuomiot noista kiihottamisesta on perseestä.Sanovat ääneen totuuden.Miekin voin sanoa totuuden esim mustalaisista,mutta en kuitenkaan sano ääneen joudun oikeuteen,mutta mustalaiset voi minusta ja teistä puhua paskaa ei se oo oikeuden mukaan rikos?

  Lopuksi Anssi Moskovan kisoissa selosti kympin juoksua kärjessä viilettää Lasse ja Kaarlo ja 5 neekeriä et sillee lakupekka on kielletty suomessa.Ollaan holmöläisiä.

  Nilsiän seurojen ilmoitustaululla oli ilmoitus että soittaa se ja se ja esiintyy oikea neekeri.Et sillee.

  rööri roope

  Demarit ei se yhteiskunnan raha oo ilmaista vaikka luulette.Sohva on varmaan kiva onko läski mitä kannatte?

Esillä 5 vastausta, 1,281 - 1,285 (kaikkiaan 1,285)