Keskustelut Tekniikka Echo moottorisahat

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 165)
 • Echo moottorisahat

  Merkitty: 

  Tuosa olen jo jonkin aikaa katsellut kyseisiä sahoja! Näyttää vähän huskin vanhemmilta 200 malleilta! Kellään kokemuksia merkistä?

 • wanhajätkä

  Korkeintaan siltaan ne saatiin sillon minun aktiivimetsuri aikana. kyllhän ne selätettiin vasta sitten kun kaasareihin tuli lämmitysvastukset….minun vajavainen kokemukseni….

  Tolopainen

  Kannattaa luottaa markkinoihn, ne ovat aina oikeassa eniten myyty saha on yleensä paras, vielä jos se on ollut sitä vuosikymmeniä. Punaista halpaa muovia olevaa sahaa en enää osta, pitää olla vaaaleaa.

  Jätkä

  Jos otetaan saha, joka on ollut vuosikymmenet paras, se on takuuvarmasti joko oranssi tai punamusta ja valmistettu ruotsissa.

  Tilhin surkeus alkoi helpottaa, kun tuli MS 20 ja sen jälkeläiset. Siitä ei ole pitkää aikaa.

  Tolopainen

  Ms20 on ollut markinoilla läes 30v.

  Evi

  Kyllä vielä vuosituhannen vaihteessa oli minulla stihl johon piti laittaa talveksi erilliset talvisuojat, se ei pelannut suojien kanssa eikä ilman, aina se oli jostakin jäässä. Kesällä oli kelposaha.

  Jätkä

  ”-Ms20 on ollut markinoilla läes 30v.”

  Ei enää ainakaan 25 vuoteen.   Silloinkin vielä 024 oli aivan susi. samoin 026.

  Täydellisiä fiaskoja, eivät todellakaan pelannet kesällä eikä talvella. Samaa voi sanoa 260 – mallista vielä lähivuosiin asti.

  arto arto

  Kannattaa luottaa markkinoihn, ne ovat aina oikeassa eniten myyty saha on yleensä paras, ,,,,,,,,,,,Voi sen noinkin ajatella, Mutta entäs näin, paljon myydään kun ei kestä ostetaan uusi, Toista merkkiä ostetaan vähän kestää isältä pojalle.

  Ei kiirettä.

  451 raketin valmistuksen lopettivat joskus kaheksankymmentä luvun puolessavälissä.

  Naureskelin sahakauppiaalle,ei tainnu mennä varaosat kaupaksi niin piti lopettaa.

  Nuorempi husku(55)on rippikouluikänen ja 254 vanhan lain mukkaan täysikänen.Molemmat ollu ammattikäytössä aikanaan.Pöllinsahuussa ja hirrellä.

  Ja uskaltaa lähteä mehtään jos on tarvis.

  Jätkä

  Nykyään eniten myytyä sahamerkkiä tai mallia ei kannata ostaa, jos tosissaan tarvitsee Moottorisahaa. Eniten myydään mökkisahoja, isäntälinjan sahoja  ja harrastekäyttöön tarkoitettuja sahoja.

  Ammattikäyttöön tarkoitettu saha on yleensä hintava, ei kaikkein kevein, tehokas, käteen sopiva ja kestävä, toimintavarma laite. Sillä on myös hyvä huolto / varaosapalvelu ja siihen löytyy ketjua ja laippaa useampana variaationa.

  Oikealla moottorisahalla pitää pystyä sahaamaan ainakin parikymmentä teräketjua loppuun, vaikka ei kiviin / maihin sahailiskaan.

  Tolopainen

  Siellä peräkylässä ei ilmeisesti tiedetä, että eniten myyty ammattisaha on pikkutilhi, joka on perusrakenteeltaan pysynyt samana 30v. Uudemmissa tehoja on 100w enemmän kuin vuoden 90-mallissa, sylinteritilavuus on sama.

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 165)