Keskustelut Metsänomistus Eurovaalit

Tämä aihe sisältää 65 vastausta, 27 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi harrastelija 2 päivää, 5 tuntia sitten.

Esillä 5 vastausta, 61 - 65 (kaikkiaan 65)
 • Eurovaalit

  Merkitty: 

  15.5. alkaa eurovaalien ennakkoäänestys. Vaalikoneitakin on jo avattu. Pidän eurovaalia erittäin tärkeänä, sillä siinä ratkaistaan lähetämmekö europarlamenttiin lauman Suomensyöjiä vaiko -puolustajia. Suurimmat vahingot Suomelle kun tehdään EU-vaikuttamisen kautta.

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Saamelaisasia liittyy kyllä metsätalouteen, koska Lapissa keskustellaan koko ajan metsätalouden, matkailun ja poronhoidon edellytysten yhteensovittamisesta. Jäämeren rata tuo keskusteluun lisämausteen.

  Panu Panu
  mehtäukko

  Tottahan asiat on yhteensovitettava, mutta mutta. Lähtötilanne muuttuneessa maailmassa pitää olla tasapuolinen. Elinkeinojen harjoittaminen kenenkään kustannuksella ei voi olla oikein.

  Jätkäpätkä

  Eihän se perussuomalaisten tavoin voi tasa-arvoinen kohtelu olla saamelaisilla ja hämäläisillä, pitää vaalia isänmaallisuutta, näin on aina ollut, ei saa mennä muuttamaan mitään. Kyllä lappi kuuluu saamelaisille, ei sinne tarvi hämäläisten mennä, sinne menet mistä tulit, ei tungeta toisten alueelle, maassa maan tavalla.

  harrastelija harrastelija

  Saamelaisilla asiat näyttää olevan jonkinlaisessa kunnossa. Yhteistyö näyttää olevan olemassa pohjoismaiden kanssa – jopa venäjänsaamelaisiakin näkee mukana! Maailmassa alkuperäiskansat ovat yleensä hukassa ja näivettyvät valloittajien tullessa, vrt intiaanit amerikoissa.

  Eurovaaleissa taas näyttää käyvän kuten prexitissä – eniten ääntä pitävät vievät voiton ilman todellista tietoa jatkosta. Jos/kun kerran europarlamentin päätökset ovat tärkeämpiä kuin meidän eduskunnan ministerien päätökset (Liisa Jakonsaari), niin ei meppien valintaa voi antaa tietämättömälle rahvaalle! Valinta Suomen edustajista tulisi tehdä eduskunnassa! Alunperin valittaisiin 213 kansanedustajaa ja sitten eduskunnassa äänestettäisiin mepit (13 kpl).

Esillä 5 vastausta, 61 - 65 (kaikkiaan 65)