Keskustelut Metsänomistus Eurovaalit

Tämä aihe sisältää 112 vastausta, 31 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi jees h-valta 1 kuukausi, 3 viikkoa sitten.

Esillä 10 vastausta, 61 - 70 (kaikkiaan 112)
 • Eurovaalit

  Merkitty: 

  15.5. alkaa eurovaalien ennakkoäänestys. Vaalikoneitakin on jo avattu. Pidän eurovaalia erittäin tärkeänä, sillä siinä ratkaistaan lähetämmekö europarlamenttiin lauman Suomensyöjiä vaiko -puolustajia. Suurimmat vahingot Suomelle kun tehdään EU-vaikuttamisen kautta.

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Saamelaisasia liittyy kyllä metsätalouteen, koska Lapissa keskustellaan koko ajan metsätalouden, matkailun ja poronhoidon edellytysten yhteensovittamisesta. Jäämeren rata tuo keskusteluun lisämausteen.

  Panu Panu
  mehtäukko

  Tottahan asiat on yhteensovitettava, mutta mutta. Lähtötilanne muuttuneessa maailmassa pitää olla tasapuolinen. Elinkeinojen harjoittaminen kenenkään kustannuksella ei voi olla oikein.

  Jätkäpätkä

  Eihän se perussuomalaisten tavoin voi tasa-arvoinen kohtelu olla saamelaisilla ja hämäläisillä, pitää vaalia isänmaallisuutta, näin on aina ollut, ei saa mennä muuttamaan mitään. Kyllä lappi kuuluu saamelaisille, ei sinne tarvi hämäläisten mennä, sinne menet mistä tulit, ei tungeta toisten alueelle, maassa maan tavalla.

  harrastelija harrastelija

  Saamelaisilla asiat näyttää olevan jonkinlaisessa kunnossa. Yhteistyö näyttää olevan olemassa pohjoismaiden kanssa – jopa venäjänsaamelaisiakin näkee mukana! Maailmassa alkuperäiskansat ovat yleensä hukassa ja näivettyvät valloittajien tullessa, vrt intiaanit amerikoissa.

  Eurovaaleissa taas näyttää käyvän kuten prexitissä – eniten ääntä pitävät vievät voiton ilman todellista tietoa jatkosta. Jos/kun kerran europarlamentin päätökset ovat tärkeämpiä kuin meidän eduskunnan ministerien päätökset (Liisa Jakonsaari), niin ei meppien valintaa voi antaa tietämättömälle rahvaalle! Valinta Suomen edustajista tulisi tehdä eduskunnassa! Alunperin valittaisiin 213 kansanedustajaa ja sitten eduskunnassa äänestettäisiin mepit (13 kpl).

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Ääni taitaa nyt mennä yhdelle metsätalousmyönteiselle naispuoliselle mepille.

  Jätkäpätkä

  Ei tainnut löytyä ehdokasta näihin vaaleihin, yksi terrorisoi ilmastoa, toinen ihmisoikeuksia, yksi työpaikkoja ilmasto edellä, yksi isänmaata vaikka väittää muuta. Ei näihin löydy ehdokasta joka ottaa huomioon työn ja työpaikat, ilmaston, ihmisoikeudet, isänmaallisuuden ja on silti metsätalouden vahva tukijalka.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  No niin. Ainakin neljä metsätalousmyönteistä meppiä olisi menossa läpi: Sarvamaa, Katainen, Torvalds ja Hakkarainen. Hakkarainen oli juuri TV1:n  haastattelussa ja sanoi että metsäpäätöksenteko on pidettävä kotimaisissa käsissä, sitä ei saa antaa Brysseliin. Pelättyä oikeistopopulistien esiinmarssia ei tainnut muistakaan maista parlamenttiin onneksi tulla.

  Rane2

  Osaakohan Teuvo sanoa tuon englanniksi?

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Ei valittamista metsänomistajan näkökulmasta Annelin listaan kai Pekkarisen voi lisätä.Taitaa moni kadehtia Teuvoa,kansan mies ohitti monet isolla rahalla kampanjoineet ehdokkaat.Vieläköhän Viitasaarella eräs paikallispolitiikko,joka takavuosina kampanjoi Hakkaraista vastaan saa nukuttua?..

Esillä 10 vastausta, 61 - 70 (kaikkiaan 112)